• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

08.08.2017

21:30

BAKA DILERKA IZ NEGOTINA ŠOKIRALA VATROGASCE! Otišli da gase požar i shvatili da se nalaze u labaratoriji za UZGOJ MARIHUANE!

Vesti

BAKA DILERKA IZ NEGOTINA ŠOKIRALA VATROGASCE! Otišli da gase požar i shvatili da se nalaze u labaratoriji za UZGOJ MARIHUANE!

Podeli vest

Vatrogasci iz Negotina, kojima je bio prijavljen požar na jednom imanju u selu Urovica, bili su zaprepašćeni kada su, nakon što su ugasili vatru, shvatili da su zapravo ugasili požar u laboratoriji za proizvodnju marihuane
Rojters

U spaljenoj laboratoriji otkriveno je 200 saksija "trave" i zaplenjeno više od tri kilograma marihuane, a vlasnica imanja Dara T. (66) je, uz prijavu zbog neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga, zaradila i prijavu zbog nuđenja mita, jer je pokušala da podmiti vatrogasce da je ne odaju.

- Vatrogascima u Negotinu je javljeno da je izbio požar na pomoćnoj kući u jednom domaćinstvu u selu Urovica. Međutim, kada su vatrogasci obuzdali požar, u kući u kojoj su gasili vatru zatekli su 200 saksija marihuana, sistem za ventilaciju, lampe, klima uređaje, kalorifere… Sve u svemu, sasvim slučajno smo otkrili kompletni laboratoriju za uzgoj marihuana u veštačkim uslovima - kaže izvor iz istrage.

Videvši da je uhvaćena na delu, Dara T. je vatrogascima ponudila novac da odu sa imanja i ne prijave je policiji.

- Međutim, vatrogasci su odmah obavestili kolege iz opšteg kriminaliteta, koji su ubrzo stigli na lice mesta - kaže izvor i dodaje: 

Jedan vatrogasac, koji je učestvovao u gašenju požara, nam je doslovno kazao: "Aman, pa mi smo gasili vatru u laboratoriji za proizvodnju marihuane".

Dari T. su podnete prijave zbog stavljanja u promet opojnih droga i nuđenja mita, nakon čega joj je određeno zadržavanje do 48 sati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 80 odsto obrađenih mesta podršku 413.598 glasača, a Pendarovski 186.954 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija