• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.08.2017

18:29

(FOTO) UDELIO KOMPLIMENT, PA NASTRADAO! Ovo je SRBIN kojeg je ALBANAC UBIO NOŽEM usred BEČA!

Vesti

(FOTO) UDELIO KOMPLIMENT, PA NASTRADAO! Ovo je SRBIN kojeg je ALBANAC UBIO NOŽEM usred BEČA!

Podeli vest

Srbin Perica Gavrilović (37), inače vlasnik jednog ugostiteljskog objekta u Beču preminuo je u bolnici nakon što ga je Albanac napao nožem na ulici, jer je udelio kompliment devojci koja mu je pravila društvo. U ovom stravičnom napadu ranjen je još jedan mladić iz Bosne i Hercegovine...

U bečkoj opštini Otakringer (Ottakringer) štrase rano jutros, u 4.40 časova, desilo se ubistvo Petra Gavrilovića (37), inače vlasnika jednog ugostiteljskog objekta u Beču.

Tom prilikom napadač je povredio i druga Perice G., 28-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, koji posle ukazane lekarske pomoći, nije u životnoj opasnosti.

Prema nezvaničnim informacijama, napadač je albanske nacionalnosti, kao i devojka koja mu je pravila društvo. 

Do obračuna nožem došlo je nakon što su Srbin, i njegov prijatelj (28) dali kompliment devojci koja je šetala sa napadačem.

Prema rečima portparola bečke policije Tomasa Kajblingera dva prijatela su navodno u 4:30 ujutro šetala u ulici Otakringerštrase, u kojoj se nalazi i kafiću ubijenog.

facebook

Kada su videli jedan par jedan od njih obratio se devojci i navodno kazao da je "čudo što se u tako sitnim satima može sresti na ulici tako lepa žena".

Na taj kompliment Albanac je surovo odreagovao, počela je svađa, on je potegao nož i izbo obojicu.

Prema izveštaju hitne pomoći, obojica su zadobili ubode, kao i posekotine u gornjem delu tela.

Napadač i devojka su, uspeli pre dolaska patrole policije da pobegnu, a žrtve uboda ležale su teško povređene na trotoaru.

Njima je odmah ukazana medicinska pomoć, te su prebačeni u Klinični centar Beča (AKH).

Shutterstock


Neposredno po dolasku u AKH ugostitelj srpskog porekla podlegao je zadobijenim povredama, dok je njegov pratilac operisan.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
GLUPI RADOVANE

pre 6 godina

Samo tebi mogu da sipaju u glavu izmisljeni razlog pogubljenja Srbina.....bedo ljudska

gospon

pre 6 godina

Dao Bog,pa ti tako u kasnoj noći naletiš sa ženom ili kćerkom,na dva "pristojna" čovjeka koji će dijeliti komplimente tvojoj ženi ili kćerki!

koko sanel

pre 6 godina

zora rana zaj..na ulica a on smeker deli komplimente i adio nema vise komplimenata.ili bese rascicavanje starih dugova pa ubaci zensku ko vinovnika carke i ubistva.

jovanS

pre 6 godina

albanac reagovao kako treba,,,saucesce porodici ubijenog

gile

pre 6 godina

pa sta su ocekivali da ce njen decko ili sta joj je vec da se obraduje sto joj dobacuju? mislili dvojica su pa moze ili nece razumeti.... provociras i jednom ces naleteti na budalu... ne verujem da im je prvi put ali prvi put da im se obilo o glavu. NE DOBACUJ DEVOJCI KOJA JE SA MOMKOM NI LEPO NI RUZNO...

sreto

pre 6 godina

Hm, šta reći a ne pogrešiti! Prvo na zapadu je nekulturno devojci dobacivati bilo šta, posebno ako je bila u društvu mladića, zbog gluposti i bahatosti izgubio je glavu.

Laza Lazarevic

pre 6 godina

Otpratite ovo do kraja... ali bas do kraja... odlezace 2-3 godine pod uslovom da se ,,ne brani sa slobode ,, pa nestane i ostane nedostupan pravosudju. A oni kao to ne znaju ... igranka bez prestanka ...

deftones

pre 6 godina

kad vidis da je snekim mozda je muz mozda je decko bolje jezik za zube a da su same devojke pa

jug

pre 6 godina

to se ne zove kompliment nego DOBACIVANJE udeliti kompliment devojci koja je u pratnji momka ili ti muskarca je klasicno provociranje i uznemiravanje

vns

pre 6 godina

Ajde realno...ko se seta u 04:40 po praznim ulicama i deli "komplimente" zenama koje idu sa pratnjom...to su ili stari dobri alkoholicari ili narkomani...

alojzije

pre 6 godina

Jedan manje Srbin, jedan više Sqiperie! Viva la Great Aljbania

Sloba

pre 6 godina

Pa nije bas danas su poginula 4 siptara kolima jos koji sudar jel neznate da vozite i nema great albanije probajte to na muskarca ne na pijanog vec treznog pa da vas vidim

zagor

pre 6 godina

Neće to trijezan ni uraditi jer zna šta će mu albanac(ili bilo ko normalan) uraditi.Ovaj malo popio pa naraslo go.no u njemu a on mislio da je srce!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17