• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

19.08.2017

22:28

PUCNJAVA U IGRAONICI U NOVOM SADU! Ranjena dva mladića, policija traga za napadačem!

Vesti

PUCNJAVA U IGRAONICI U NOVOM SADU! Ranjena dva mladića, policija traga za napadačem!

Podeli vest

Dvojica mladića, starosti 19 i 20 godina, ranjena su hicima iz pištolja u noge, u pucnjavi koja se večeras, nešto posle 21 čas, dogodila u jednoj igraonici u novosadskom Novom naselju...

Kako nezvanično saznajemo, njima je u noge pucao mladić sličnog godišta, a pucnjavi je navodno prethodila svađa u lokalu na uglu Bulevara kneza Miloša i Ulice Mileve Marić.

- Ranjeni mladići su posle ukazane pomoći prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine,a rane koje su zadobili nisu opasne po život, ali su zadržani na lečenju i pod stalnim su nadzorom lekara - kažu za Informer u KCV.

Još se ne zna uzrok pucnjave u igraonici, a prema nezvaničnim informacijama došlo je do svađe između dve grupe mladića.

Portal 021.rs piše, da je napadač nakon pucnjave pobegao u nepoznatom pravcu. 

Kako se navodi, uviđaj je i dalje u toku, a na ulicama Novog Sada vidljive su naoružane patrole koje tragaju za vinovnicima ovog incidenta.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Blin

pre 6 godina

league of legends, ili counter strike je razlog 100000%\n

grckizet

pre 6 godina

Nesto treba se mjenjati u balkanu i narocito u Srbiji.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17