• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.T.

11.09.2017

12:17

STRAVIČNA NESREĆA KOD VRANJA: Pregazio dete, pa pobegao!

Vesti

STRAVIČNA NESREĆA KOD VRANJA: Pregazio dete, pa pobegao!

Podeli vest

Dete koje je vozilo bicikl, poginulo je kada ga je udario automobil „Pasat“ bujanovačkih tablica na lokalnom putu Lučane - Oslare, saopštila je policija u Vranju

U nedelju u popodnevnim satima, oko 15:20 sati,  vozač „Pasata“ (21) bujanovačkih tablica je na mestu usmrtio dete na biciklu, saopštila je policija.

Prema tim navodima, kada je vozač „Pasata“ sa područja opštine Bujanovac iz, za sada nepoznatih razloga, prešao sa desne na levu stranu kolovoza i udario u bicikl kojim je upravljalo dete.

Od zadobijenih povreda dete je preminulo na mestu, a prema nezvaničnim informacijama, vozač se udaljio sa mesta nesreće.

- Protiv vozača će biti podnete krivične prijave zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi - navode iz policije.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija