• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

16.09.2017

10:31

OBRAČUN U HOTELU PRAG! Kamera snimila svađu, Peconi štiti Rutovića?!

Vesti

OBRAČUN U HOTELU PRAG! Kamera snimila svađu, Peconi štiti Rutovića?!

Podeli vest

Kamere na hotelu Prag zabeležile su da je kontroverzni biznismen Željko Rutović (55) sa uperenim pištoljem prišao Predragu Rankoviću (55) Peconiju, vlasniku kompanije "Invej" i "Hepi televizije", ali se na snimku ne vidi da li je pucao u njega!

Peconi je 22. marta ove godine svojim telom zaklonio kameru koja je direktno snimala vatreni obračun, zbog čega stručnjaci na osnovu ispaljenih čaura tek treba da reše enigmu ko je pucao.

- Na snimku sigurnosne kamere je u jednom trenutku uočljivo da između Peconija i Rutovića počinje žučna rasprava. Jasno se vidi da Rutovićev telohranitelj prvi prilazi Peconiju i udara ga drškom pištolja po glavi. Odmah posle toga, i Rutović s pištoljem u ruci ide prema njemu, ali se ne vidi da li puca u njega. Nejasno je ko je pogadio Peconija, jer je on svojim telom zaklonio kameru koja je zabeležila deo obračuna. Pitanje je da li ga je ranio Rutović ili njegov telohranitelj, mada postoji verovatnoća da su ga u unakrsnoj pucnjavi ranila obojica! - otkriva izvor iz istrage.

PECONI IMA AMNEZIJU, ILI SE ŽESTOKO PREPLAŠIO! Biznismen u sudu rekao da se NE SEĆA KO JE PUCAO U NJEGA?!

Biznismen na crvenoj poternici

Viši sud u Beogradu je 4. aprila izdao naredbu za raspisivanje međunarodne poternice za kontroverznim biznismenom Rutovićem i dvojicom momaka iz njegovog obezbeđenja zbog sumnje da su pokušali da ubiju Rankovića. Rutović se tako našao na crvenoj listi najtraženijih begunaca, dok je protiv jednog njegovog telohranitelja krivična prijava kasnije povučena jer je dokazano da u vreme pucnjave nije bio u hotelu.

Kako smo ranije pisali, te večeri su u hotelu „Prag“ sedeli Peconi, Srđan Milovanović, vlasnik "Kopernikusa", Milo Đurašković, pevačica Tijana Radivojević, izvesna Danijela i još jedna devojka, Novica Kocić, vlasnik firme "Građevinar" i "Zvezdara teatra", kao i biznismen Željko Rutović, koji je osumnjičen za napad.

- Veliko društvo je sedelo zajedno, spojena su bila četiri stola. Na čelu je bio Peconi, a prvi s njegove desne strane sedeo je Srđan Milovanović, do njega je bila Danijela, dok je Rutović sedeo na četvroj stolici. Sa druge strane stola bilo je još četvoro gostiju. Peconi i Rutović su sedeli relativno blizu i posle prvog varničenja za stolom im nije trebalo mnogo da se direktno suoče - navodi naš sagovornik upućen u detalje istrage.

PEVAČICA TIJANA RADIVOJEVIĆ OTKRIVA DETALJE PUCNJAVE U HOTELU "PRAG": Deca su vrištala dok su pucali na Peconija!

On otkriva interesantan detalj da su se sve čaure posle ranjavanja Peconija bukvalno raspale!

- Vlasnik TV Hepi zadobio je pet prostrelnih rana nogu. Tri metka su ga pogodila u levu nogu, a dva u desnu. Leva butna kost mu je bukvalno smrskana! Metak koji je direktno pogodio butnu kost se raspao, dok mu je stopalo naprslo. Lekari su konstatovali da će zbog ove teške povrede butine najverovatnije celog života hramati. U suštini je imao sreće, jer su svi meci završili u nogama - kaže sagovornik upućen u istragu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija