• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.09.2017

20:46

MARJANOVIĆEV ADVOKAT otkrio na koji način se ZORAN branio u Višem javnom tužilaštvu!

Vesti

MARJANOVIĆEV ADVOKAT otkrio na koji način se ZORAN branio u Višem javnom tužilaštvu!

Podeli vest

Zoran Marjanović negirao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da je ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji

- Marjanović je rekao istinu i ponovio sve što je već pet puta rekao istražnim organima - kratko je rekao njegov branilac Aleksandar Zarić za Tanjug.

SVI DOKAZI I SUMNJE KOJI TERETE ZORANA MARJANOVIĆA! Nije samo DNK! I nije samo poligraf...

Marjanović je ranije privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostka dokaza.

On je ranije, prema pisanju medija, rekao da je tog dana, 2. aprila 2016. bio sa suprugom i ćerkom u šetnji u Borči nakon čega je Jelena produžila na džoging a on se vratio sa ćekom kući oko 15-16 sati.

Nestanak supruge je prijavio oko 20 sati, a njeno telo je policija pronašla sutradan. 

HAOS U KUĆI MARJANOVIĆA U BORČI: Zoranov otac napao policiju, MAJKA ZORICA IH PROKLINJE!

Viši sud u Beogradu odredio je danas na predlog tužilaštva pritvor Marjanoviću zbog opasnosti da će uticati na svedoke i ometati istragu.

On se sumnjiči za svirepo ubistvo supruge 2. aprila 2016. godine u Borči. 

Marjanović je uhapšen juče nakon gotovo godinu i po dana od ubistva.

Na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rastko

pre 6 godina

Ako do SADA nije uticao na svedoke ZASTO bi od sada !?? Vidim, da ce drzava debelo da plati odstetu porodici Marjanovic koju u nedostatku PRAVIH dokaza bukvalno satiru u svakom smislu te reci !!? Sumnjiv je SVAKI clan njihove porodice ali to ne znaci da je UBICA !!!

rastko

pre 6 godina

TANKI su i pred sudom LAKO oborivi dokazi koje policija javno prezentuje kao ''cvrste'',tako da ce Zoran nakon neopravdano odredjenog pritvora za kojim nije bilo nikakve potrebe biti pusten a drzava ce snositi troskove,jer je osumnjiceni imao dovoljno vremena da utice na sve svedoke ! Cudno je hapsenje glavno osumnjicenog bas u monentu kada je u rijalitiju hteo da otkrije nepoznate okolnosti svirepog ubistva supruge ili je upravo TO bila inicijalna kapisla da policija odreaguje brzopleto kako bi se doticni izjasnio pred njima a ne pred auditorijumom !??

rastko

pre 6 godina

Da,ali kada vam drzavni organ prezentuje svoju istinu ona je svakako jaca od istine pojedinca sto je pravilo kojeg svi mi moramo da se pridrzavamo i amin !!! Kad iza prikupljenih mat.dokaza da je Zoran ubica a koji iako su mrsavi i tanki stane jedan ministar i predsednik drzave, TU Zoran moze samo da placeeeeee, jer je i BEZ suda vec 'osudjen' i nikakva mu istina nece pomoci da do pravde i FER sudjenja dodje ! ! !

rastko

pre 6 godina

BOG nek je u pomoci ovom jadnom coveku jer se citava javnost digla protiv njega na celu sa ministrom policije i predsednikom drzave iz cega ce se jako tesko izvuci, makar 100 puta bio i tvrdio da je nevin !!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17