• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.11.2017

14:38

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MONSTRUMA koji je UBIO ŽENU I SINA U RAKOVICI!

Vesti

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MONSTRUMA koji je UBIO ŽENU I SINA U RAKOVICI!

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Marka Nikolića koji je letos ubio bivšu suprugu Maju Đorđević i njihovog sina Mihaila ispred Centra za socijalni rad u Rakovici

Nikoliću se ne na teret stavlja krivično delo teško ubistvo, precizirala je za Tanjug portparol tužilaštva Tatjana Sekulić. 

Za teško ubistvo zakonom je zaprećena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili kazna zatvora od 30 do 40 godina zatvora. 

MONSTRUM IZ RAKOVICE KOJI JE UBIO ŽENU I DETE u zatvoru miran kao bubica! Niko mu ne dolazi, ČAK NI RODITELJI NEĆE DA GA VIDE!

Optužnica ide najpre u sud na potvrđivanje, nakon čega bi trebalo da se zakaže suđenje. 

Nikolić je u pritvoru od hapšenja odmah nakon zločina. 

Nikolić je naočigled brojnih prolaznika 12. jula popodne ubio ženu izbovši je nožem, dok je svoje četvorogodišnje dete zadavio.

ZORAN MARJANOVIĆ ŠOKIRAO ZATVORENIKE I STRAŽARE: U zatvoru se zbližio sa UBICOM ŽENE I DETETA MARKOM NIKOLIĆEM!

Tom prilikom teško je nožem povredio troje radnika Centra za socijalni rad i jednog prolaznika, koji su pokušali da zaustave nasilje. 

Napadača su najpre savladala dvojica komunalnih policajaca, a zatim je uhapšen. Nikoliću je inače dan nakon ubistva trebalo da počne suđenje pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu zbog nasilja u porodici, odnosno nasilja koje je izvršio upravo nad ubijenom ženom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija