• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.11.2017

20:41

MARJANOVIĆ DOBIO NOVE CIMERE U ZATVORU: Zorana premestili u drugu ćeliju, sa sitnim lopovima!

Vesti

MARJANOVIĆ DOBIO NOVE CIMERE U ZATVORU: Zorana premestili u drugu ćeliju, sa sitnim lopovima!

Podeli vest

Zoran Marjanović, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, premešten je pre desetak dana u drugu ćeliju, i sad su mu cimeri trojica "sitnih" lopova, saznaje Informer!

Marjanović je donedavno delio ćeliju sa Markom Nikolićem, koji je ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio svoju ženu i sina, i sa još dvojicom osuđenika. Pošto je Zoran puna dva meseca delio ćeliju s njima, odlučeno je da ih sve malo razmeste po drugim ćelijama.

Kako Informer saznaje od izvora iz CZ-a, u pitanju je redovna procedura.

- Pošto mnogo vremena provode zajedno, cilj je da se izbegnu eventualni sukobi i problemi među njima. Zoran i Marko Nikolić su od početka bili zajedno u ćeliji, otkad je Zoran uhapšen 15. septembra. Nikada nisu imali nesuglasice, čak se može reći da su se dobro slagali. Išli su zajedno u šetnju, pričali, jeli... Ipak, da bi se predupredili sukobi, prema proceduri oni su razdvojeni. Zoran trenutno deli ćeliju sa trojicom muškaraca osumnjičenih za neke manje krađe i oni nisu ni poznati javnosti niti su problematičnog ponašanja - navodi naš sagovornik.

Informerov izvor dodaje i da se prilikom promene cimera po zatvorskim ćelijama vodi računa ko će s kim biti u istom prostoru.

Podsetimo, Jelena Marjanović je 3. aprila 2016. pronađena mrtva, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, sa više udaraca u glavu. Zoran Marjanović je 15. septembra, posle 17 meseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu i trenutno se nalazi u pritvoru u CZ-u. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija