• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf/Informer.rs

29.11.2017

23:00

POTPUNI PREOKRET U SLUČAJU UBISTVA JELENE: Pronađeno oružje kojim je ubijena pevačica?!

Vesti

POTPUNI PREOKRET U SLUČAJU UBISTVA JELENE: Pronađeno oružje kojim je ubijena pevačica?!

Podeli vest

Za ubistvo pevačice u Borči osumnjičen je njen suprug Zoran Marjanović, koji se od 15. septembra nalazi u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu

Motiv brutalnog ubistva nije otkriven, a policija je utvrdila da je zločin počinjen metalnom štanglom dužine od 30 do 50 centimetara, sa zadebljanjem na vrhu. 

Ubica je Jelenu brutalno pretukao tom palicom i naneo joj smrtonosne povrede.

Jelena je ubijena je 2. aprila 2016. godine, a njeno telo je dan kasnije pronađeno na nasipu u naselju Crvenka u Borči.

STIGLA VEŠTAČENJA I UKOPALA ZORANA: Ima dokaza da je ON UBIO JELENU!

Kako piše Srpski telegraf, na nasipu u Borči gde se nalazilo telo mrtve pevačice i okolini pronađena su četiri predmeta koja mogu potpuno da preokrenu slučaj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aman vise

pre 6 godina

Dokle cete da ubijate ovu zenu koja je vec odavno mrtva, i sve oko nje?

Huso

pre 6 godina

Sve Marijanovice pritvorite dvije sedmice ,nedozvolit da komuniciraju i oni ce propjevat,

asid

pre 6 godina

Najpre treba oduzeti imunitet "krupnoj zverci" koja ceo slučaj opstruiše, osuditi ga pa makar on bio i Prvi podpredsednik vlade!

nada

pre 6 godina

Nemojte pisati "Pronadjeno" sa upitnikom ili usklicnikom jer to ne znaci nista bez definitivnog dokaza koje je oruzje i zvanicnog izvestaja policije ! Navlaciti citaoce nije uredu !!!!!!!!!!

zoran miljkovic

pre 6 godina

ЕВО, РЕЧЕ ЈА ЈУЧЕ,ПРЕОКРЕЋЕ СЕ СЛУЧАЈ,САДА СЛЕДЕЋЕ ДВЕ ГОДИНЕ,ОПЕТ ПРАЗНЕ ПРИЧЕ,А ЧОВЕК БЕЗ ИКАКВОГ ДОКАЗА ЛЕЖИ У ЗАТВОРУ.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija