• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

30.01.2018

18:21

PUSTITE ZORANA ON NIJE UBICA:  Detalji sudskog svedočenja Milice Marjanović jetrve SVIREPO UBIJENE JELENE!

Vesti

PUSTITE ZORANA ON NIJE UBICA: Detalji sudskog svedočenja Milice Marjanović jetrve SVIREPO UBIJENE JELENE!

Podeli vest

Milica Marjanović, supruga Zoranovog brata Miloša, u tužilaštvu rekla da se Jelena lepo slagala sa Zoranom i da je bila raspoložena 2. aprila 2016, pre nego što je nestala na nasipu. Tvrdila je da niko od Marjanovića nema veze sa Jeleninim ubistvom

Milica Marjanović, snaja Zorana Marjanovića, kazala je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu da on nema nikakve veze sa ubistvom supruge Jelene 2. aprila 2016. u Borči! 

Milica, supruga Zoranovog brata Miloša, je takođe rekla da niko od Marjanovića nema veze s tim zločinom i da Zoran nevin čami u pritvoru od 15. septembra prošle godine!

Milica je, naime, saslušana na poziv Zoranovih branilaca, kao član porodice Marjanović. Navodno je upućena u sva dešavanja u kući Marjanovića u Borči, gde živi zajedno sa mužem Milošem, njegovim bratom Zoranom (trenutno u Okružnom zatvoru) i njihovim roditeljima Vladimirom i Zoricom.

Lepo se slagali


Prema rečima izvora bliskog istrazi, ceo Miličin iskaz u tužilaštvu išao je u korist Zorana. Ona je pričala da su se Zoran i Jelena voleli, da nisu imali nekih većih problema u braku i da ništa nije nagoveštavalo tragediju.

ŠOKANTNO PREDSKAZANJE ŠUMADIJSKOG VIDOVNJAKA: Slučaj Marjanović krije DVA UBISTVA, Zoranov drug je video ubicu I TO JE PLATIO GLAVOM!


- Zoran i Jelena su i tog kobnog dana, 2. aprila 2016, bili veoma raspoloženi. Bili smo svi zajedno u kući i sve je bilo uobičajeno. Zoran i Jelena su sa ćerkom Janom u jednom trenutku, posle 14 sati, krenuli do nasipa u Borči, da Jelena malo džogira tamo, a mi smo ostali u kući - kazala je Milica.


Prema njenim rečima, Zoran je između 16 i 17 sati pozvao i rekao da je Jelena nestala dok je džogirala nasipom.


Informer


- Zoran je ubrzo dovezao ćerku Janu kući, a onda se sa ocem Vladimirom i Milošem vratio na nasip da je traže. Ja sam ostala u kući sa Janom i njenom vaspitačicom i čuvale smo je - rekla je Milica i dodala:


- Jelenu nisu našli te noći. U međuvremenu policiji je prijavljen njen nestanak, a narednog dana, 3. aprila 2016, obavešteni smo da je Jelena nađena mrtva u kanalu. Koliko poznajem Zorana, mogu da tvrdim da on nikada ne bi povredio Jelenu ili Janu. Njih dve su mu bile centar sveta. Mnogo su vremena provodili zajedno, Zoran i Jelena se maltene nisu odvajali. On je nevin i na pravdi Boga u pritvoru!


Milica je istakla i da se sa Jelenom lepo slagala i da su imale razumevanja jedna za drugu.

SKANDAL! SVEKAR UBIJENE PEVAČICE VLADIMIR MARJANOVIĆ OPTUŽUJE: Hoće na silu da osude Zorana, a JELENU JE UBIO TAJKUN!


- Jelena je bila malo starija od mene i interesovanja su nam bila drugačija. Ipak, imale smo razumevanje jedna za drugu i uvažavale smo se - navela je Milica.


Podsetimo, Jelena Marjanović je 3. aprila 2016. pronađena mrtva u kanalu pored borčanskog nasipa, a istragom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, u periodu između 16.49 i 17.30, sa devet udaraca u glavu.

Nema novih svedoka


Njen suprug Zoran je, posle 17 meseci istrage, uhapšen na osnovu DNK tragova i čestica blata sa pantalona, koje se podudaraju sa blatom iz kose mrtve Jelene. Policija je uradila psihološko veštačenje Zorana Marjanovića, kojim je ustanovljeno da je on uračunljiv, inteligentan i svestan svojih postupaka. Policija je, takođe, završila i veštačenje baznih stanica mobilne telefonije, ali ti nalazi još nisu dostavljeni njegovim braniocima.


Prema nezvaničnim saznanjima, do kraja istrage neće biti pozivani novi svedoci. Zoranu je nedavno produžen pritvor do 12. marta, do kada tužilaštvo ima rok da podnese krivičnu prijavu protiv njega za teško ubistvo supruge Jelene ili da odustane od krivičnog gonjenja. 

O Jani najviše brinu Milica i Miloš

Milica Marjanović je potvrdila u tužilaštvu da je starateljstvo nad Zoranovom i Jeleninom ćerkom Janom preuzeo Centar za socijalni rad, a da je briga o detetu poverena njenom mužu Milošu.
- Miloš i ja najviše vremena provodimo s Janom. Ona je dobro i pokušavamo da je zaštitimo, koliko možemo, od medijske hajke koja se vodi protiv njenog oca i ostalih članova porodice - kazala je Milica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
john

pre 6 godina

Snajka zavrsices na robiji zbog laganja,ni ti nisi normalna za koga si se udala

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17