• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

09.02.2018

18:25

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) UBICA JE LOVIO JELENU! NEOBJAVLJENI DETALJI SUROVOG ZLOČINA: Presreo je i udario u lice, strgao trenerku, PA JOJ SMRSKAO GLAVU!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) UBICA JE LOVIO JELENU! NEOBJAVLJENI DETALJI SUROVOG ZLOČINA: Presreo je i udario u lice, strgao trenerku, PA JOJ SMRSKAO GLAVU!

Podeli vest

Zvezdu "Granda" Jelenu Marjanović (33) ubica je 2. aprila 2016. presreo na nasipu u Borči i prvo je jako udario u lice. Nesrećna žena je u agoniji potom pokušala da pobegne, ali krvnik ju je sustigao između nasipa i kanala, strgao joj gornji deo trenerke, a zatim joj smrskao glavu sa više udaraca oštrom šipkom ili keserom

Ubica je potom Jelenino telo bacio u kanal, a gornji deo njene trenerke i patike sakrio u šipražje na obali kako bi prikrio zločin!

Informer je došao do nove fotografije sa uviđaja svirepo ubijene Jelene Marjanović. Na njoj se vidi Jelenino telo neposredno po vađenju iz kanala.

Muž u pritvoru

Zbog ovog ubistva, 15. septembra prošle godine uhapšen je Jelenin muž Zoran Marjanović, koji se od tada nalazi u pritvoru. Tužilaštvo, kako smo objavili, završava pisanje optužnice protiv njega za teško ubistvo, za šta mu preti do 40 godina zatvora.

Prema tragovima nađenim na mestu zločina i u okolini, Jelen

Vukao je do kanala

Ubica ju je oborio i odvukao do kanala. Tom prilikom spale su joj patike, a jedna čarapa joj je svučena do pola stopala

a je džogirala po nasipu, dok su je muž Zoran i ćerka Jana čekali na početku nasipa. Kako stoji u naredbi za sprovođenje istrage, Zoran je u jednom trenutku ostavio ćerku i otrčao u susret Jeleni.

- Jelena je u tom trenutku sišla sa nasipa na zaravan, prema kanalu. Tu ju je presreo ubica i najpre je jako udario u lice. Ona je krenula da beži, ali on ju je sustigao, uhvatio za gornji deo trenerke i strgao je s nje. To dokazuje činjenica da je njena plava trenerka, koja je pronađena posle ubistva, imala rukave izvučene na unutrašnju stranu - objašnjava izvor blizak istrazi.

Na trenerci je, kaže on, pronađeno malo tragova Jelenine krvi, koji su tamo dospeli posle prvog udarca u lice.

- Nakon što je sustigao Jelenu, ubica ju je oborio i odvukao do kanala. Tom prilikom spale su joj patike, a jedna čarapa joj je svučena do pola stopala. Kad ju je dovukao do ivice kanala, ubica joj je smrskao lobanju nekom oštrom šipkom ili keserom i ubacio je u kanal. Jelena je tad još davala znake života, što je utvrđeno i obdukcijom, jer je u dušniku pronađeno malo trave iz vode u kanalu. Ubica je potom zagazio u kanal, dokrajčio Jelenu i pobegao... - tvrdi naš sagovornik.

Krvnik je, prema rezultatima istrage, brižljivo planirao zločin i trudio se da što više oteža istragu i zametne tragove.

Informer

- Nakon zločina ubica je uzeo Jelenine patike i gornji deo trenerke, a zatim je opet zagazio u kanal i bacio ih u gusto šipražje da prolaznici ne bi primetili njene stvari - navodi naš sagovornik.

Ćerka ga čekala

U naredbi za sprovođenje istrage stoji da se osumnjič

Sutra nove slike

Informer će sutra objaviti nove detalje iz istrage, kao i nove fotografije sa uviđaja

eni Zoran Marjanović nakon zločina vratio okolnim putem do početka nasipa, gde ga je čekala ćerka Jana. Zločin se, kako se navodi u ovom dokumentu, dogodio u periodu između 16.49 i 17.30, a trajao je ukupno oko 10 minuta. Zoran je potom počeo da zove rođake i prijatelje, govoreći im da je Jelena nestala.

Jelenin leš, smrskane glave, pronađen je tek narednog dana, 3. aprila 2016, u kanalu pored nasipa u Borči.

Mladen Mijatović u novoj knjizi otkriva šokantne detalje iz istrage

Poznati novinar TV Pink Mladen Mijatović završava pisanje knjige o ubistvu Jelene Marjanović, u kojoj će otkriti detalje iz istrage koji su bili strogo čuvana tajna policije i tužilaštva i koji do sada nikad nisu bili objavljeni u medijima.

- Radni naziv knjige je "Ko je ubio Jelenu Marjanović?". Počeo sam pre 3,5 meseca da pišem o misterioznom događaju koji kontinuirano pratim skoro dve godine. Ovih dana završavam poslednje strane svog prvog romana, a zatim, u dogovoru sa izdavačem, sledi priprema za štampu, štampa i ostale neophodne radnje. Ne opterećujem se terminom kada će knjiga da se pojavi u prodaji. U pitanju je roman, a stil je dnevnički.

Neće biti u formi klasične novinarske priče, koju redovno radim, mada će biti ekskluzivnih činjenica i fotografija. Čitaocima ću iz svog ugla, na osnovu ličnih saznanja, predstaviti šta se dogodilo 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki kod Borče, kao i događaje koji su usledili. 

Roman je zasnovan na istinitom događaju, ali su određeni likovi izmišljeni. Knjiga umnogome opisuje život novinara i reportera koji prate "crnu hroniku". Knjiga je napisana tako da ne utiče na rad istražnih organa - naveo je Mijatović.

ZORANU MARJANOVIĆU PIŠU OPTUŽNICU! Posle 22 meseca istrage iz tužilaštva tvrde: ON JE UBIO JELENU!

ROĐACI SVIREPO UBIJENE JELENE BOJKOTUJU MARJANOVIĆE: U znak protesta što ubistvo nije rešeno NE IDU NA PROSLAVU JANINOG SEDMOG ROĐENDANA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija