• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

21.02.2018

10:06

OTKRIVENI DETALJI STRAŠNE TRAGEDIJE NA VOŽDOVCU! Šta je Tamaru nateralo da skoči sa 10. sprata? RODITELJI I BAKA OČAJNI!

Vesti

OTKRIVENI DETALJI STRAŠNE TRAGEDIJE NA VOŽDOVCU! Šta je Tamaru nateralo da skoči sa 10. sprata? RODITELJI I BAKA OČAJNI!

Podeli vest

Tamara K. (21) izvršila je samoubistvo skokom sa desetog sprata u porodičnom stanu u Ulici Borivoja Stevanovića na Voždovcu juče oko 13.30 sati

Ona je u stanu živela sa babom, a prema nezvaničnim informacijama, ubila se zbog nesrećne ljubavi. Komšije koje su videle šta se dogodilo odmah su pozvale policiju i Hitnu pomoć.

- Lekari su veoma brzo stigli na mesto nesreće, ali devojci, nažalost, nije bilo pomoći – rekao je izvor iz istrage.

Stanari zgrade bili su šokirani zbog tragedije kakvu ne pamte.

- Sedeo sam i pio kafu kad je nešto žuto proletelo pored prozora. Pomislio sam da je neko s višeg sprata bacio kutiju. I sad čujem zvuk kako je jako lupilo! Pogledao sam kroz prozor i u trenutku doživeo šok. Na trotoaru pored same zgrade sam video nepomično telo. Scena je bila jeziva - priča jedan od komšija za beogradske medije.

Drugi stanar dodaje da je poznavao Tamaru i da je bila fina devojka.

- Kad sam video telo, nisam ni slutio da je ona u pitanju. Ubrzo smo saznali ko je... Šokirao sam se jer je delovala zadovoljno, uvek bi mi se ljubazno javila kad se sretnemo – kaže komšija.

On dodaje da je ubrzo stigla Hitna pomoć ali da devojci nije bilo pomoći.

- Komšija koji je odveo policiju do stana u kome je živela sa babom, kaže da je čuo nesrećnu ženu kad je rekla da je Tamaru nedavno ostavio dečko i da je to jako teško podnela – priča jedan oo stanara.

Ubrzo su u stan stigli Tamarini roditelji koji žive na drugom mestu.

- Ne mogu da vam opišem kako su ljudi izgledali. Ne mogu da veruju kakvo zlo ih je snašlo. Čuo sam da je babi pozlilo i da su zvali Hitnu pomoć. Strašno, ne smem ni da pomislim kroz šta sad prolaze. Neko je u zgradi rekao i da su nesrećni roditelji hteli da skoče za Tamarom ali da su ih policajci i lekari sprečili – rekao je jedan od komšija.

HOROR NA MEDAKOVIĆU! Devojka se ubila skokom sa 10. sprata, RODITELJI OD BOLA HTELI DA SKOČE ZA NJOM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija