• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Radojica Barjaktarević

22.02.2018

18:48

NAPADAČ PRIZNAO, A ONDA SVE POREKAO: Oslobođeni osumnjičeni za pokušaj ubistva bivšeg fudbalera Bobana Vukmirovića?!

Vesti

NAPADAČ PRIZNAO, A ONDA SVE POREKAO: Oslobođeni osumnjičeni za pokušaj ubistva bivšeg fudbalera Bobana Vukmirovića?!

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Kruševcu potvrdilo nam je da je obustavilo istragu protiv Kruševljana Aleksandra Antića, Miljana i Bratislava Stevovića i Srđana Petrovića iz Čitluka, koje je policija sumnjičila da su krajem avgusta prošle godine u saizvršilaštvu pokušali da ubiju bivšeg fudbalera Bobana Vukmirovića (32)

Vukmirovića je nepoznata osoba ranila u stomak, a posle dva meseca kruševačka policija privela je četvoricu osumnjičenih za koje je tužilaštvo, posle višemesečne istrage, utvrdilo da nisu povezani sa zločinom.

 Kako saznajemo, u obrazloženju odluke o obustavi istrage tužilaštvo je navelo da je na prvom saslušanju u svojstvu osumnjičenog Antić priznao zločin i do detalja opisao izvršenje. 

U toku istrage, na njegov zahtev Antić je ponovo saslušan, negirao je krivično delo i optužio Miljana Stevovića. U istrazi je saslušano deset svedoka, među kojima i oštećeni Boban Vukmirović i niko od njih nije rekao da ima saznanja da su osumnjičeni izvršili krivično delo.

Navedeno je da su osumnjičeni Bratislav i Miljan Stevović i Srdjan Petrović, kao i svedoci naveli da je osumnjičeni Antić nestabilna ličnost, sklon hvaljenju i izmišljanju događaja.

U istrazi su nađeni i materijalni dokazi koji su demantovali Antićevu izjavu da mu je oružje dao Miljan Stevović te da ga je učio da puca na Panjevcu, kao i da mu je posle krivičnog dela vratio pištolj. 

Ali, balističko veštačenje čaura nađenih na Panjevcu i onih pored vozila oštećenog Vukmirovića nije pokazalo da su ispaljene iz istog oružja, što je, izmedju ostalog, bio još jedan razlog za obustavu postupka protiv četvorice osumnjičenih.

PALA ČETVORKA KOJA JE PUCALA U BIVŠEG FUDBALERA NAPRETKA: Napravili mu sačekušu na parkingu hotela Evropa!

PRITVOR ZA NAPADAČE NA BIVŠEG FUDBALERA NAPRETKA: Napravili mu sačekušu, u kiši metaka NISU USPELI DA GA UBIJU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17