• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.02.2018

13:44

BEDNA KAZNA! Pedofil obljubio drugaricu (14) svog sina i dobio SAMO 5,5 GODINA ZATVORA!

Vesti

BEDNA KAZNA! Pedofil obljubio drugaricu (14) svog sina i dobio SAMO 5,5 GODINA ZATVORA!

Podeli vest

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na pet i po godina zatvora Miodraga Đorđevića (49) iz Lazarevca zbog obljube maloletnice L.M. (14)

Tom odlukom koja je danas objavljena na sajtu suda, Apelacioni sud je odbio sve žalbe i potvrdio prvostepenu presudu kojim je ?orđević osuđen za krivično delo obljuba nad detetom.

MATORI ZEMUNSKI PEDOFIL SE IZVUKAO SA SAMO 4 GODINE ZATVORA! Nekog bi trebalo da je SRAMOTA!

Oštećena je upućena da u parnici ostvaruje imovinsko-pravni zahtev.

Detalji presude nisu navedeni, a mediji su ranije naveli da je devojčica drugarica Đorđevićevog sina, u kojeg je navodno bila zaljubljena.

(ANKETA) POLJSKA OD DANAS IMA JAVNI REGISTAR PEDOFILA, sa slikama i kućnom adresom! Da li je to rešenje i za Srbiju?!

Mediji su preneli da je Viši sud utvrdio da je od septembra do 27. decembra 2015. više puta u kolima, kao i u svom stanu osuđeni dodirivao L. M. po grudima i genitalijama tvrdeći da ako želi da bude sa njegovim sinom mora prvo da bude sa njim. 

PEKAR PEDOFIL IZ SOPOTA NAPASTVOVAO DRUGARICU (13) SVOG SINA: Ma, ljubio te ja ili dečko, TO TI JE ISTO!

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vasa

pre 6 godina

Pravo cudo da je i toliko dobio, nije dao novac gde treba pa da se to fino regulise i da prodje bez dana zatvora. Tada bi odluka suda glasila : " Nema osnova za pokretanje krivicnog postupka", kao u slucaju nase kcerke !

Sale

pre 6 godina

Pa koce bre da ga osudi kad su i Sudije pedofili pdji od svestenika. Nek nam je Bog na pomoci u Ameriku ili Kinu bi dobijo najmanje 20 godina .

SARA

pre 6 godina

MISLIM DA BI TREBSLO U BUDUCE OBJAVITI IME I PREZIME I SLIKU TIH ZLIKOVACA PEDOFILA. SVE TE BOLESNIKE U NOVINE SA SLIKOM DA NAROD VIDI KO SU. MISLIM DA BI TO IMSLO CULA KOD PEDOFILA.

Majka

pre 6 godina

Anketa govori sve. Preko 7% u Srbiji su pedofili, preko 10% zna ili pretpostavlja kako se pedofili "provode" u zatvoru, a ostali preko 82% je ispravno reagovalo.

Stiv

pre 6 godina

5.5 god.zatvora tvrdim da posle tog vremena on nece moci da stane na noge osudjenici samo cekaju te koji siluju i pedofile ondamu prirede vencanje i onda nekmu je bog u pomoci a na kraju cese sam obesiti

dodo

pre 6 godina

Ne razumem sta ocekujete, kaznu od 40 godina? Naravno da treba da odlezi ali budite realni. Da je silovanje, to bi bila potpuno druga stvar. Najbolje da vesamo za sve i da svi to gledaju na TV, kao rijaliti.

Flavie Felix IV

pre 6 godina

Ajde ne lupetaj,pa sta treba da cekamo da je siluje da bi neko reagovao? Odvaliti bolestnike odma 20-30 god.da sledecoj budali koja o tome razmislja ne proba ni da pokusa tako nesto.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17