• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.03.2018

18:00

ŠOKANTNI DETALJI ISTRAGE I HAPŠENJA NARKO-POPA: Niko nije posumnjao da "omiljeni sveštenik" godinama vodi DVOSTRUKI ŽIVOT, JEDNA DOJAVA JE PROMENILA SVE!

Vesti

ŠOKANTNI DETALJI ISTRAGE I HAPŠENJA NARKO-POPA: Niko nije posumnjao da "omiljeni sveštenik" godinama vodi DVOSTRUKI ŽIVOT, JEDNA DOJAVA JE PROMENILA SVE!

Podeli vest

Albanska policija dojavila našem MUP da sveštenik Milan Jordović (41) i veroučitelj preobučen u ženu Zoran Marinković (43) redovno dolaze po drogu u tu zemlju * Pop vodio buran ljubavni život

Požeški sveštenik Milan Jordović (41) i veroučitelj preobučen u ženu Zoran Marinković (43) uhapšeni su u utorak u Mrčajevcima sa 27 kilograma skanka po dojavi policije iz Albanije, saznaje Informer! 

Albanska policija je, naime, obavestila naš MUP da Jordović i Marinković često dolaze u tu zemlju da nabave drogu, pa je svešteniku i veroučitelju transvestitu u utorak u Mrčajevcima pripremljena zaseda!

Istraga je potom otkrila šokantne detalje o burnom ljubavnom životu sveštenika, koji je do tada među Požežanima važio za smernog, skromnog i primernog duhovnika!

Omiljeni duhovnik

Izvor iz istrage kaže da je albanska policija pre nekoliko meseci dojavila kolegama u našoj zemlji da Jordović sa Marinkovićem tamo nabavlja velike količine modifikovane marihuane "skank".

Nije se odvajao od Biblije

Prijateljica iz detinjstva Milana Jordovića ispričala nam je da je on imao teško detinjstvo i da je još kao dečak odlučio da postane sveštenik.
- Milanova majka je umrla posle porođaja, a otac mu je bio pijanac, pa ga je odgajila baba. Zbog te neke teške porodične situacije, Milan je još kao dečak odlučio da bude pop. Išao je putem do škole koja je bila poprilično udaljena i stalno je čitao Bibliju. Posle je otišao, mislim, u Prizren, da završi tu njihovu školu, a kasnije se vratio u Požegu. Verujte mi da sam i ja u šoku kad sam čula šta se priča o njemu sada - kazala je Milanova prijateljica.

- Utvrđeno je, zaista, da su Jordović i Marinković u poslednje dve godine više puta išli zajedno u tu zemlju. Inspektori su nakon dojave pre nekoliko meseci počeli da ih prate i brzo je prikupljeno dovoljno dokaza da ova dvojica švercuju drogu. U utorak uveče im je u Mrčajevcima pripremljena policijska zaseda i u šupljinama "folksvagena" u kom su bili Jordović i Marinković, preobučen u ženu, pronađena je velika količina droge - kazao je naš izvor.

Jordović se na saslušanju pred tužiocem branio ćutanjem, ali je Marinković priznao da su švercovali drogu, pa je obojici određen pritvor do 30 dana.

Vest o hapšenju Jordovića šokirala je Požežane jer je bio omiljen među parohijanima. Ima suprugu i maloletnog sina, živeo je skromno, u maloj kući, vozio je neki stari oštećen auto, i aktivno učestvovao u dobrotvornim akcijama i kulturnim događajima.

Međutim, nakon hapšenja policija je otkrila da je omiljeni požeški pop bio u intimnoj vezi sa Marinkovićem, za kog su svi u Požegi sumnjali da je homoseksualac i koji je voleo da se oblači kao žena.

Na jednoj strani je bio smerni duhovnik, a na drugoj raskalašni ljubavnik i narko-diler

Izvor iz istrage

- Sam Zoran je na saslušanju priznao da je u bliskoj, veoma intimnoj vezi sa Jordovićem. Potom je utvrđeno da je sveštenik bio u veoma prisnim i emotivnim vezama sa još nekoliko žena, s kojima je redovno bio u kontaktu, što je šokiralo inspektore. Ispostavilo se da je Jordović vodio pravi dvostruki život. Na jednoj strani je bio smerni, porodični čovek i duhovnik, a na drugoj sve ukazuje da je bio i raskalašni ljubavnik i narko-diler. Ali istraga će pokazati šta je sve tačno radio i za koga - naveo je naš sagovornik.

Nežan i feminiziran

Što se Marinkovića tiče, on je tri godine radio kao veroučitelj u OŠ "Petar Leković" u Požegi i niko od njegovih tadašnjih kolega nije imao nijednu zamerku na njegovo ponašanje, iako su svi primećivali da je veoma nežan i feminiziran.

Međutim, Mirjana Anđelić, školski psiholog u toj školi, kazala nam je da je Zoran pre dve godine ostao bez fonda časova, jer su se đaci više opredeljivali za građansko vaspitanje, umesto za veronauku.

- Kao veroučitelj, Zoran je radio po blagoslovu vladike, uprkos tome što nije imao završen bogoslovski fakultet. Bio je omiljen među decom i kolegama, i nikada nije napravio bilo kakav ispad koji bi mogao da ukaže na ovo što sada o njemu slušamo i čitamo - kazala je Anđelićeva.

ĐAVOLJA POSLA! OTKUD POPU 27 KILA DROGE I TRANSVESTIT?! Požežani u šoku zbog hapšenja sveštenika OMILJENOG MEĐU VERNICIMA?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivo

pre 6 godina

Samo pop voli dop ili valja dop tako ide ta "mudrost" naša ako ćemo baš od riječi do riječi

Aleksandar

pre 6 godina

Treba mnogo mnogo detaljnije preispitati crkvenu organizaciju i propisati stroge nacine ponasanja, a ne da se bahato i osiono ponasaju. Bio saskoro na sahrani u Surcinu, siroti pop parkirao najnoviju mecku 300 metara dalje , valjda ga bilo sramota sa kakvom limuzinom je dosao, takvo vozilo nemaju ni najvezi bosovi u Srbiji.

Saffro

pre 6 godina

Po blagoslovu Vladike, zaposlen transvestit.Ej ko to sve uci decu veronaku?

Vlado

pre 6 godina

Zašto ga ta albanska policija nije uhapsila?Čoveku je iz bolesnih razloga namešteno,ima u policiji još časnih ljudi i kad tad će se istina saznati,kakva glupost " albanska policija dojavila",a što ga nisu uhapsili?Ovakve vesti i naslovi vredjaju nas obične ljude i smrtnike.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija