• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

02.03.2018

20:14

ĐAVOLJA POSLA! OTKUD POPU 27 KILA DROGE I TRANSVESTIT?! Požežani u šoku zbog hapšenja sveštenika OMILJENOG MEĐU VERNICIMA?!

Vesti

ĐAVOLJA POSLA! OTKUD POPU 27 KILA DROGE I TRANSVESTIT?! Požežani u šoku zbog hapšenja sveštenika OMILJENOG MEĐU VERNICIMA?!

Podeli vest

Meštani Požege još su u šoku zbog hapšenja tamošnjeg sveštenika Milana Jordovića (41) i bivšeg veroučitelja Zorana Marinkovića (43), koji su uhvaćeni u automobilu "pasat" u Mrčajevcima sa 27 kilograma modifikovane marihuane "skank"! 

Požežani su posebno zbunjeni činjenicom da je njihov paroh u vreme hapšenja bio u društvu Marinkovića, koji je bio obučen kao žena, i nikako ne mogu da shvate šta je Milan radio s njim!

Skroman i vredan

Meštani Požege, inače, imaju samo reči hvale za Jordovića, pa mnogi i dalje gaje nadu da njihov duhovnik, u koga se kunu, nije umešan u trgovinu narkoticima i da mu je neko podmetnuo drogu.

Izvor iz istrage: Pop u
vezi sa veroučiteljem?!

Izvor iz istrage kaže da je sveštenik Milan Jordović provodio mnogo vremena sa Zoranom Marinkovićem i da je njihov odnos bio "mnogo više od prijateljskog".
- Sve ukazuje da su bili čak i u ljubavnoj vezi, ali sveštenik o tome nije želeo da priča. Iz Marinkovićevog iskaza o odnosu sa Jordovićem može se zaključiti da su njih dvojica emotivno veoma vezani - kaže naš izvor.

- Milan mi je u svim stresnim situacijama uvek bio duhovno utočište. Dovoljno mi je bilo samo da ga vidim ili čujem i bolje bih se osećao. Pravi sveštenik, kao iz čitanke. Ne znam šta da mislim... Njegove kolege sveštenici su takođe šokirani i niko ne može da veruje da je Milan bio kadar da švercuje drogu. Svi se nadamo da nije ni znao šta prevozi u autu, iako smo svesni da su male šanse za to. A najčudnije mi je to što je bio u autu sa tim Zoranom prerušenim u ženu - rekla je Požežanka koja je porodična prijateljica sa Milanom, njegovom suprugom i maloletnim detetom.

Milanov prijatelj, koji je poznat u Požegi i nije želeo da mu otkrijemo ime, takođe ne može da veruje da je sveštenik švercovao drogu sa transvestitom.

- Pričao sam sa ljudima iz požeške policije koji su na višim pozicijama, sa advokatima, i svi su zaprepašćeni. Milan ničim nije odavao utisak da se bavi kriminalom. Popovi obično voze skupe automobile, a Milan je uvek vozio neki jeftini, razbijeni auto. I kuća mu je skromna. Ima ženu, koja radi u Užicu, i maloletno dete. I znam samo da je veoma vredan i skroman čovek. Mnogo se zauzeo oko crkve u Visibabi, izgradio je i dečji teren. Često prolazim tuda kada idem u moje malinjake i viđao sam ga kako popravlja ljuljaške na igralištu, kosi travu... - kaže Milanov prijatelj.

On je dodao da zaplenjena droga možda ima veze sa sveštenikovim čestim odlaskom na Kosovo.

- Od pre dve godine često ide u Albaniju. Ko zna šta je tu sve bilo, da li mu je namešteno ili je bio ucenjen, ili se stvarno bavio tim - naveo je on.

Informer

Milanova prijateljica iz detinjstva seća se da mu je majka umrla odmah posle porođaja, a da mu je otac bio pijanac, pa ga je odgajila baba.

- Zbog te neke teške porodične situacije još kao dečak je odlučio da bude pop. Išao je putem do škole, koja je bila poprilično udaljena, i stalno je čitao Bibliju. Verujte mi da sam i ja u šoku - kazala je prijateljica.

I ostali parohijani sveštenika Milana opisuju kao čoveka blage naravi, koji je često posećivao kulturne događaje, poput književnih večeri.

Zoran čudan

Na drugoj strani, za bivšeg veroučitelja Zorana Marinkovića niko nije imao lepih reči.

- Zoran se već dugo druži sa nekom devojkom čija je majka pre nekoliko meseci uhapšena sa oko 30 kilograma neke nedozvoljene materije. Inače, Zoran je u Požegi poznat po čudnom ponašanju, feminiziran je i verovatno sklon istom polu. Često se oblačio kao žena. Dok je radio kao veroučitelj bilo je roditelja koji su negodovali zbog njegovog postavljenja, ali pošto nikada nije napravio neki prekršaj u školi, radio je godinama, sve dok zbog većinskog opredeljenja roditelja da deca pohađaju građansko vaspitanje nije ostao bez fonda časova - rekao nam je Zoranov komšija.

Podsetimo, Milan i Zoran su uhapšeni u utorak uveče, kad je u posebnim šupljinama u "pasatu" pronađeno 27 kilograma skanka. Milan nije nosio svešteničku odoru, a Zoran je bio obučen kao žena, pa je tražio da ga pretrese žena-policajac. Ubrzo su svi policajci ostali u šoku kad su shvatili ko su zapravo Milan i Zoran.

Informer

Inače, Jordović juče ni reč nije rekao na saslušanju u Višem tužilaštvu u Čačku.

- Sveštenik se branio ćutanjem, a nakon saslušanja određen mu je pritvor do 30 dana - izjavio je Ivan Zarić, tužilac Višeg tužilaštva.

Veroučitelja zvali Majkl Džekson

Bivši veroučitelj Zoran Marinković sada peva u crkvenom horu i radi kao zvonar u Crkvi Sveta tri jerarha. Njegov poznanik kaže da je Zoran od rane mladosti voleo da se oblači kao žena.
- Oduvek je bio nežan i feminiziran, sećam se da je često voleo da oblači žensku odeću i od toga pravi štos. Zbog te sklonosti da nosi šljašteću žensku odeću kasnije je dobio nadimak Majkl Džekson - kaže on.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Suverena

pre 6 godina

Neko hoće da odvoji narod od crkve sa ovakvim nelogičnim vestima. Oženjeni popovi koji imaju decu su normalni ljudi kao i oni koji imaju devojke. To vatikanskim psihopatama smeta pa me ne bi čudilo da oni stoji iza svega ovoga

ja

pre 6 godina

Narod je vec odvojen..crkva guli narod ..sve lopovi i mafijasi u crkvi,..leglo kriminala,pedofilioje.razvrata.....

gago

pre 6 godina

Sta je policajka uzviknula kad je napipala guđžu prilikom pretresa?

zoran

pre 6 godina

Tresla se gora, rodio se miš. Policija pohvatala zlotvore, ali će ih tužilaštvo lepo nagraditi zastarevanje roka gonjenja i kažnjavanja. Deja vu. Ovaj pop je đavolji sluga, u Boga ne veruje, ali ga gospodnja kazna neće mimoići.

jova

pre 6 godina

Izjava mladoga Popa iz Bosne,gde govori da glavni Pop se prepustio razvratu te siluje Dečaka koji nema ni oca ni mater siroče, zar to nije zlo nad zlom,ovaj danas valja drogu, i ti kao vernik dođeš u Crkvu i takvim ljubiš ruku,on te jedino može da poveže sa satanom a ne sa Bogom. Istina je da nisu svi Popovi takvi,ali se oni trebaju da se čiste između sebe.i da se ne sramote pred narodom.

Stiglic

pre 6 godina

Kljucna vestina u popovskom zanatu jeste maskiranje! Oduvek bilo...ali ko ce to objasniti praznovernom i praznoglavom?

Coa

pre 6 godina

Drustvo nam je otislo u aut.nesrecna smo zemlja iako to ne shvatamo,baveci se nebitnim i vise materijalnim stvarima.gde smo to pogresili?

Maksa

pre 5 godina

Slucajno nasli sigurno nisu, ne pretresa policija u rutinskoj kontroli automobile tako detaljno da bi nasla specijalne supljine. Ocigledno dojava kao i uvek, voleo bih znati ko je dojavio.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija