• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2018

18:17

JELENINU SESTRU ČUVA POLICIJA! Rođaka svirepo ubijene pevačice, dobila upozorenje da MARAJNOVIĆI HOĆE DA JE UBIJU!

Vesti

JELENINU SESTRU ČUVA POLICIJA! Rođaka svirepo ubijene pevačice, dobila upozorenje da MARAJNOVIĆI HOĆE DA JE UBIJU!

Podeli vest

Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene Marjanović, biće pod policijskom prismotrom pošto ju je nepoznati muškarac upozorio da Marjanovići hoće da je ubiju

Teodoru Krsmanović, sestru od strica ubijene Jelene Marjanović, čuvaće policija nakon što ju je nepoznati muškarac preko Vajbera upozorio da joj porodica uhapšenog zeta Zorana Marjanovića radi o glavi!

Manijak
Nepoznati muškarac mi je rekao da Marjanovići žele da naprave alibi za Zorana i krivicu svale na nekog manijaka

Teodora Krsmanović

Krsmanovićeva je u nedelju, samo dan posle uznemirujućeg poziva, dala izjavu u policiji u Kragujevcu, gde živi i studira, a o svemu je obavešteno i tamošnje Više tužilaštvo.

Opravdan strah

Informerov izvor upoznat sa slučajem kaže da je na osnovu Teodorine izjave procenjeno da njen strah nije bez osnova.

- Zato su joj u policiji obećali da će policijske patrole redovno obilaziti adresu na kojoj živi. Osim toga, policija joj je garantovala da će biti u redovnom telefonskom kontaktu i da im Teodora, u slučaju da se nešto slično ponovi, odmah to javi, kako bi što pre reagovali i preduzeli adekvatne korake - otkriva naš sagovornik i ističe:

- Krsmanovićeva za sada nije dobila celodnevnu pratnju, ali su svakako u pitanju vanredne mere obezbeđenja koje podrazumevaju čestu prismotru. Ako se u međuvremenu dese nove pretnje, sasvim sigurno je da će te mere biti podignute na viši nivo!

Teodora, koja studira u Kragujevcu i živi u iznajmljenom stanu sa cimerkom, navela je u svojoj prijavi da je nepoznati muškarac zvao u subotu u kasnim noćnim satima preko Vajbera i doslovno joj rekao da porodica Marjanović planira da je ubije, kao i Jelenu, navodno, da bi na taj način obezbedili alibi Zoranu, koji se od 15. septembra 2017. nalazi u pritvoru kao glavnoosumnjičeni za ubistvo supruge.

- Nepoznati muškarac kazao je Teodori da Marjanovići njenim ubistvom žele da skrenu pažnju istrage i javnosti na "nekog razularenog manijaka", koji je, navodno, još na slobodi, kako bi skinuli svaku sumnju sa Zorana, pošto se on nalazi u pritvoru i samim tim nije u mogućnosti da to uradi - objašnjava naš izvor.

U izjavi za Informer, Krsmanovićeva je sve to potvrdila, ističući da joj je nepoznati muški glas sa njoj nepoznatog broja još naglasio da su Marjanovići do sada dva puta planirali njeno ubistvo!

Informer

Zoran nas opet tužio iz zatvora, sa porodicom traži još 1,5 miliona

Zoran Marjanović je iz pritvora uputio tužbu Informeru zajedno sa roditeljima Vladimirom i Zoricom i bratom Milošem, tražeći od nas milion i po dinara zbog kršenja prezumpcije Zoranove nevinosti, rušenja ugleda i časti i zato što smo objavili njihove slike!
Marjanovići su i pre toga tužili Informer u više navrata zbog serije tekstova o monstruoznom ubistvu pevačice "Granda" i, ne računajući ovu poslednju tužbu, tražili su da im isplatimo čak 29 miliona dinara, takođe zbog "povrede časti i ugleda", "pretrpljenog straha"... Zanimljivo je da nas je tužio čak i Zoranov sin iz prvog braka Uroš zbog teksta pod naslovom: "Jelenu sam voleo, nisam je ja ubio", jer je tada bio maloletan, iako nam je u to vreme lično njegov otac dao odobrenje za objavljivanje te priče, dok je još bio na slobodi!
Posebno je interesantna tužba Zorice Zoke Mitrović, koja traži od nas odštetu od pola miliona dinara "jer smo pisali o njenoj vezi sa Zoranom i o tome da imaju zajedničkog sina", iako je upravo ona sama to sve priznala na Fejsbuku, a mi smo samo preneli njene reči!

- Taj muškarac mi je rekao da ima pouzdane informacije da je porodica Marjanović mojom likvidacijom htela da napravi totalnu pometnju i pokaže da je i Jelenu i mene ubio nepoznati manijak. Prema tvrdnji tog čoveka, time su želeli da naprave alibi za Zorana i da ga izvuku na slobodu - kazala nam je Teodora.

Public

Obilasziće je policajci i redovno zvati
Policijske patrole će obilaziti adresu na kojoj živi Teodora. Osim toga, policija će biti s njom u redovnom kontaktu

Ona je, inače, dobijala bizarne poruke i na Fejsbuku, i to sa Jeleninog profila, samo nekoliko dana nakon što je pevačica svirepo ubijena!

Prva poruka joj je stigla 11. aprila 2016. godine, devet dana posle zločina. Nepoznata osoba ušla je u Jelenin profil, za koji je morala da zna šifru, i upitala Teodoru: "Ćao. Kako si, draga?" Šokirana Teodora pitala je tu osobu: "Ko je to?", a dobila je odgovor: "Pa znaš".

Bizarne poruke

Druga poruka sa Jeleninog profila stigla joj je dvadesetak dana kasnije, 1. maja 2016. godine. Na pitanje "Šta radiš?", Teodora je odgovorila: "Piši mi sa svog profila, pa ću možda da ti odgovorim". Ni skoro dve godine kasnije nije razjašnjeno ko je i kako ulazio na Jelenin FB profil i zašto je plašio njenu rođaku.

Takođe, nije otkriveno ni oruđe kojim je nesrećna pevačica "Granda" ubijena na nasipu u Borči, 2. aprila 2016. godine. Za njeno ubistvo za sada je optužen samo njen suprug Zoran, ali ta optužnica još nije postala pravosnažna. Njegovi branioci dostavili su Višem sudu odgovor na optužnicu, u kojem navode da Tužilaštvo ni na koji način nije dokazalo da je Marjanović kriv. 

SESTRA JELENE MARJANOVIĆ STRAHUJE ZA ŽIVOT! Teodora: Prete mi UBISTVOM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija