• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

06.03.2018

23:14

ŠOKANTNO! PARAPSIHOLOG SA FLORIDE ZNA KO JE UBIO JELENU: Tragovi njene krvi prosute na nekoliko mesta u Borči, donose REŠENJE MISTERIOZNOG ZLOČINA?!

Vesti

ŠOKANTNO! PARAPSIHOLOG SA FLORIDE ZNA KO JE UBIO JELENU: Tragovi njene krvi prosute na nekoliko mesta u Borči, donose REŠENJE MISTERIOZNOG ZLOČINA?!

Podeli vest

Tragova ubistva ima u kući njene pokojne majke, pored male prodavnice tik uz kuću i u kombiju Zoranovog prijatelja koji je vozio leš, tvrdi parapsiholog

Parapsiholog Robert Kajsler sa Floride tvrdi da krv svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović može da se nađe na nekoliko mesta u Borči i da ti tragovi mogu konačno da reše misteriozni zločin!

- Jelenine krvi ima u kući njene pokojne majke! Nije reč o sobi u kojoj je ležala Zorica Krsmanović, već o drugoj soba u kući. To zna Ljubica Marković, rođena sestra Zorice Krsmanović, koja je odgovorna za kuću i imanje do punoletstva male Jane. 

Tragovi krvi mogu da se nađu i pored male prodavnice, tik uz kuću Zorice Krsmanović, kao i u kombiju bliskog prijatelja Zorana Marjanovića, koji je imao zadatak da leš odveze na nasip u Borči - tvrdi Robert Kajsler sa Floride.

Parapsiholog tvrdi da je ubistvo izvršio plaćenik, kojeg je angažovao blizak prijatelj Zorana Marjanovića, po nalogu jednog člana njegove familije!

Robert Kajsler je stupio u kontakt sa Jeleninom rodbinom, svedocima, kao i sa ljudima koji su istraživali slučaj, i prihvatio da pomogne u rešavanju zločina.

On kaže da je Jelena nasmrt pretučena 1. aprila 2016, maltene na pragu majčine kuće!

- Jelena je 1. aprila odlučila da napusti Zorana i da odvede ćerku. Te večeri je sa mužem otišla kod majke, ali su se tamo posvađali na krv i nož. Zorica je bila svedok te žučna svađe. Zoran se fizički obračunao sa Jelenom, ali je ona za sve krivila ćerku - kaže parapsiholog i otkriva kako se odigrao zločin.

- Plaćenik je sačekao Jelenu kod majčine kuće, sa dvojicom saučesnika - Zoranovim prijateljem i bliskim rođakom. Čim je izašla, toliko su je pretukli da je izgubila svest. Odvezli su je u jednu od kuća na imanju tog Zoranovog prijatelja. 

Informer

 

On je našao ubicu po narudžbi člana Zoranove familije. Dok je plaćenik tukao i ubijao Jelenu, saučesnici su mu pomagali. Posle ubistva su presvukli Jelenu i uklonili dokaze sa njenog tela. Leš su odvezli na nasip u Borči i bacili ga u kanal - izričit je parapsiholog. 

Zorica lažima štitila Marjanoviće?

Robert Kajsler na osnovu podataka dobijenih od rodbine navodi da je Zorica Krsmanović 31. marta 2016. izašla iz bolnice, ali da je Jelena tek sutradan uveče, u pratnji Zorana, otišla kod nje.

- U petak, 1. aprila, nije išla kod majke ni ujutru, ni po podne, tako da niko nije mogao da je vidi. Policija o tome nije ispitala tetku Ljubicu Marković. Majka je ispitana o posetama, ali je kao po navici slagala! 

Kuća Jelenine majke Informer

Kuća Jelenine majke

 

Prvo je rekla da je sa ćerkom išla kod lekara po izvode, pa je onda okrenula priču kako je Jelena išla sama da uzme njene izvode, pa da su sedele na terasi i da je komšinica tog jutra videla Jelenu. Iz razgovora sa najužom porodicom Krsmanović zaključio sam da je Zorica pričala laži samo da bi zaštitila Marjanoviće.

 

 Rodbina tvrdi da im je prenosila sve poverljive porodične informacije - kaže parapsiholog pozivajući se na izjave Jelenine rodbine. 

POLIGRAF POKAZAO, MARJANOVIĆI SVE ZNAJU O JELENINOM UBISTVU: Ekskluzivno otkrivamo kako su Zoranovi roditelji, brat i snaja PROŠLI NA DETEKTORU LAŽI!

POLICIJA UHVATILA USRED PREVARE SVEKRVU SUROVO UBIJENE JELENE: Zoranova majka Zorica Marjanović i kuma Vera Vukomanović IMAJU LAŽNU LIČNU KARTU!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sneska

pre 6 godina

Sta kaze parapsiholog za to sto je ispitano oko 2000 osoba ali ne i zena koja tvrdi da je ocevidac iznosenja Jelene u cebetu iz kuce a koja se javila kod Milomira Marica u jutarnju emisiju o cemu postoji snimak?Ako se zaista zeli da se ovo vec jednom resi onda bilo bi dobro da novinari istraze ovo,a ako ne onda cemo se i dalje zamajavati godinama.Amin.

nikanor

pre 6 godina

Možda ima neki zapis u Keopsovoj piramidi. Proverite!

Laki

pre 6 godina

Očigledno da se zna ko je ubica samo što policija krije nekoga. Nemoguće je da se ovo razvlači u negogled i stalno neki dokazi, a ustvari nisu nikakvi dokazi. Zoran u zatvoru i očekuje suđenje. Pa kad počne suđenje, ako uopšte i počne, tek tada će izaći na videlo mnoge nelogičnosti i biće jasno da se vrtimo u krug.

Ako je htela da ode a znala je

pre 6 godina

.......tada je "osudjena" na - smrt! Svi znaju sve, ali je veliki novac u - igri! Najjaci advokati stite Marjanovice, advokati koji imaju dil sa istragom, sudijama, to vidi i onaj ko ima samo pola - mozga!!!

Lala iz Banata

pre 6 godina

Ко не "прође полиграф"....Пролази капију "ПАДИЊАКА"... СВЕ док не каже - ЗАШТО...!! Месец - два - шест - девет...година - има каде, за ЛАЖОВЕ(саучеснике!) ионако је време само - мала "релативна величина"... Ја лично бих саучеснике: увек "одрапио" - ДОПЛО од казне коју добија првоокривљени...!? Јер да није њих..... - не би било ни криминала...!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17