• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

27.03.2018

09:56

NAJPOTRESNIJA PRIČA! ZASTAVNIK ŽARKO JE POPIO KAFU, oprao džezvu, otišao u kupatilo i PUCAO SEBI U GLAVU!

Vesti

NAJPOTRESNIJA PRIČA! ZASTAVNIK ŽARKO JE POPIO KAFU, oprao džezvu, otišao u kupatilo i PUCAO SEBI U GLAVU!

Podeli vest

Žarko T. (45), podoficir zastavnik koji je juče ujutru pronađen mrtav u svom stanu u Ulici Dragiše Mišovića u niškom naselju Durlan počinio je samoubistvo - pokazali su rezultati istrage

Međutim, ovo je jedino što je definitivno utvrđeno u ovom misterioznom slučaju samoubistva. Pažljiva pretraga stana nije dovela do otkrića eventualnog oproštajnog pisma, a svi oni koji su Žarka dobro poznavali složni su u oceni da nije nagoveštavao da će podići ruku na sebe.

Žarko je bio sjajan vojnik, učesnik ratova, a kako tvrde oni koji ga dobro poznaju, čak je i ranjavan. Šta ga je nateralo da posle svega što je proživeo na ratištima digne ruku na sebe, nepoznato je, naročito uzimajući u obzir da je bio jedini hranitelj svoje četvoročlane porodice.

- On je u 6.30 časova, ustao da se sprema za posao. Ništa nije odskakalo od dnevne rutine, obukao se, popio kafu, oprao džezvu i šolju, vratio ih na svoje mesto, a onda je ušao u kupatilo i pucao sebi u glavu. U to vreme je njegova čitava porodica bila u stanu - objašnjava sagovornik dobro upoznat sa ovim slučajem.

SAMOUBISTVO U NIŠU? Pripadnik Vojske Srbije zatečen mrtav u stanu!

Zastavnik koji je službovao u niškoj kasarni "Knjaz Mihailo" sebi je presudio službenim pištoljem CZ 99. Novinari su pokušali da rasvetle misteriju obraćajući se njegovim najbližima. Međutim, njegova supruga nam je poručila da nije u stanju da govori o Žarkovoj smrti.

Iza nesrećnog zastavnika ostale su dve kćeri, jedna stara 25, a druga samo sedam godina i sin od 22. Njihove komšije za celu porodicu imaju samo reči hvale.

- Nisu bili od onih koji su se mnogo družili sa komšijama, ali su svi bili jako ljubazni. Ja obično sedim na klupi ispred zgrade u vreme kada se on vraća sa posla. Nikada nije propustio da se javi i da popriča sa mnom - kazala je jedna stanarka zgrade u kojoj je došlo do tragedije.

Poznanici porodice pominju da je zastavnik imao kredit za stan, ali da ne veruju da je to bio razlog što je odlučio da se ubije.

- Da li je to ili nije sada je svejedno. Njegovoj porodici treba pomoći, njima je sada mnogo teško i potrebna im je podrška. Trebalo bi nekako zbrinuti i njegovu suprugu i decu jer su nakon njegove smrti ostali bez prihoda - rekao je jedan Žarkov prijatelj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija