• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.S

20.06.2018

18:37

MODNI KREATOR DARKO KOSTIĆ: Nisam silovao maloletnog pevača, on me progoni! DEČAK: Napao me, tražio je DA SE SKINEM!

Vesti

MODNI KREATOR DARKO KOSTIĆ: Nisam silovao maloletnog pevača, on me progoni! DEČAK: Napao me, tražio je DA SE SKINEM!

Podeli vest

Darko Kostić negirao da je seksualno zlostavljao maloletnog pevača L. J. (15). Dečak, međutim, tvrdi: Napao me je, tražio je da se skinem, da se mazimo, morao sam da ga udarim i pobegnem

Modni kreator Darko Kostić (38) negirao je u policiji da je 14. juna u svom studiju na Novom Beogradu pokušao da siluje maloletnog L. J. (15), učesnika muzičkog takmičenja "Neki novi klinci"! Na drugoj strani, dečak tvrdi da ga je Kostić terao da se skine go, da se maze, pa je morao čak i da udari modnog kreatora kako bi pobegao!

Kontakt na Fejsbuku

Pare
Darko mi je ponudio da me slika za jedan modni časopis, obećao mi je da će mi dati 50 evra po fotografiji
Pevač L. J. (15)

Kako smo saznali od izvora iz istrage, Kostić je u ponedeljak uveče sam došao u policijsku stanicu na Novom Beogradu kako bi odgovorio na optužbe dečaka.

- Nemam nikakav razlog da bežim, niti da se krijem od bilo koga. Kada sam video na internetu da me policija traži zbog navodnog zlostavljanja dečaka, odmah sam došao u stanicu da dam iskaz. Nije tačno da sam pokušao da silujem dečaka. On je taj koji je mene proganjao i navaljivao da uđe u moj stan, koji koristim kao modni studio - rekao je Kostić i dodao:

- Taj dečak me je kontaktirao na Fejsbuku, tvrdio je da je "zvezda Granda". Molio me je da mu uradim modne fotografije, ali kad je došao kod mene, rekao sam mu da je mali i da ne može biti maneken, da jednostavno nije za taj posao. On je tad otišao, ali je nastavio da me proganja. Ja mu nisam odgovarao.

Kostić je zatim naveo da je L. J. 14. juna došao do njegovog studija i molio ga da ga pusti unutra.

printscreen

- Bio je uporan, nije hteo da ode. Otvorio sam mu vrata i rekao mu da briše odatle, da neću da radim s njim. Dečak me je tad iz besa odgurnuo i iscepao mi majicu. Posle toga ga nisam video, a onda sam čuo da me je optužio za seksualno zlostavljanje - rekao je Kostić na saslušanju.

Na drugoj strani, L. J. je prekjuče, u pratnji majke, ispričao policajcima da je modni kreator zapravo njega kontaktirao na Fejsbuku i da je insistirao da se nađu u njegovom studiju.

Komšije: Darka često posećuju mali Romi

Komšije Darka Kostića kažu da poznati dizajner gotovo svakog dana dovodi nepoznate mladiće u stan.
- To su uglavnom Romi. Skoro svakog dana mu dolaze novi klinci, ko zna šta rade... Nismo to prijavili policiji jer nismo ni mislili da treba, svako može da ugosti koga hoće - ispričao nam je jedan komšija.

- Ponudio mi je da me fotografiše za jedan poznati modni časopis i obećao da će mi platiti 50 evra po fotografiji. Otišao sam kod njega na Novi Beograd i popili smo piće u stanu. Darko je napravio par snimaka foto-aparatom. U jednom trenutku zatražio je od mene da se malo razgolitim, što sam ja odbio - ispričao je L. J.

Prema njegovim rečima, Kostić je nastavio sa nepristojnim ponudama, pa mu je predložio da se skine i legne pored njega na krevet kako bi se malo mazili:

- Rekao je doslovno: "'Ajde, ne foliraj se, lezi sa mnom u krevet." Kada sam i to odbio, Kostić me je uhvatio rukama za ramena i pokušao da me spusti na ležaj. Udario sam ga pesnicom u glavu, a on je jauknuo i pao. Onda sam mu uzeo ključeve od stana, otključao vrata i pobegao.

Naš izvor iz istrage kaže da će policija, po nalogu tužilaštva, ispitati šta se zaista dešavalo 14. juna u Kostićevom stanu, pošto su priče modnog kreatora i dečaka potpuno različite.

U "Grandu" ništa ne znaju

- Kada policija prikupi sve potrebne informacije i izvesti tužilaštvo, biće doneta odluka o tome da li ima elemenata za pokretanje krivične prijave - naveo je sagovornik iz istrage.

Darko Kostić juče nije odgovarao na pozive i poruke novinara Informera. Ispred ulaza u njegovu zgradu sreli smo mu majku, ali je ona odmahnula rukom i nije želela da govori za medije.

Iz pres-službe "Grand produkcije", koja organizuje muzičko takmičenje "Neki novi klinci", navode da oni nemaju saznanja o napadu na L. J.

- Nikada se nijedno dete, niti roditelj nije žalio da ima bilo kakav problem. O svim navodima vezanim za ovaj slučaj saznali smo iz medija - naveli su oni. 

SASLUŠAN MODNI KREATOR DARKO KOSTIĆ! Policija ispituje navode prijave za SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE MALOLETNIKA!

NESTAO DARKO KOSTIĆ?! Policija raspisala potragu za kreatorom zbog SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA dečaka!?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 5 godina

Dobili su slobodu ,sada su kao kerovi bez lanca , mislim pederi ,nece im to trajati do veka ,najebace ....

Petar Golemi

pre 5 godina

ma to je bio pokusaj ,za srecu''.......

Hmmm

pre 5 godina

Samo pitam da li je realno? 15-to godisnjak, sitnog rasta, udara pesnicom coveka od 2 metra i 120 kg i obara ga na pod?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17