• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

27.06.2018

19:57

OSTALA BEZ STANA ZBOG DUGOVA BIVŠEG MUŽA! Teška drama u Nišu zbog prinudnog iseljenja, IZBEGNUTA TRAGEDIJA!

Vesti

OSTALA BEZ STANA ZBOG DUGOVA BIVŠEG MUŽA! Teška drama u Nišu zbog prinudnog iseljenja, IZBEGNUTA TRAGEDIJA!

Podeli vest

Snežana S. (57) iz očaja polila benzinom i sebe i policajce koji su asistirali izvršitelju. Njenom sinu Radoslavu S. (36) policajci jedva oteli upaljač da ih sve ne zapali

Snežani S. (57) zaplenjen je stan u Nišu zbog dugova bivšeg muža, a ona je prekjuče iz očaja sa sinom Radoslavom S. (36) pokušala da zapali i sebe i stan i policajce koji su asistirali izvršitelju u prinudnom iseljenju! Pomahnitala žena je sve polila benzinom, a policajci su jedva uspeli da otmu upaljač od njenog sina!

Stan je na kraju oduzet i zapečaćen, a protiv majke i sina su podnete krivične prijave.

Jedina vlasnica

Kako smo saznali od izvora iz istrage, neverovatna drama odigrala se u zgradi u Ulici Gavrila Principa u Nišu.

- Policija je asistirala javnom izvršitelju u iseljenju Snežane S. Ona je u jednom trenutku iznenada sipala benzin po svojoj odeći i po stanu, pa i po uniformi dva policajca. Njen sin Radoslav je potom izvadio upaljač u nameri da ih zapali. Policajci su reagovali pribrano i hrabro, i uspeli su da otmu upaljač, pa povređenih, srećom, nije bilo - kazao je naš izvor.

Snežanin prijatelj Srđan S. ispričao nam je juče da je njen stan prodat na licitaciji zbog duga bivšeg muža, s kojim se razvela još 2002. godine.

- Nakon razvoda, Snežana je taj stan uknjižila na svoje ime i bila je jedini vlasnik upisan u katastru. Ona je pred iseljenje tražila od izvršitelja sudsku odluku po kojoj može da je iseli, ali joj on ništa nije pokazao. Čak i to što Snežana ima izvod iz katastra nepokretnosti da je jedina vlasnica stana nije bilo dovoljno da spreči izvršenje - rekao je Srđan.

Preti im do pet godina zatvora

Protiv Snežane S. i njenog sina Radoslava podnete su krivične prijave zbog ometanja službenih lica u obavljanju službene radnje. Za ovo krivično delo propisana je kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Na drugoj strani, izvršitelj M. T. kazao je da je cela procedura izvršena po zakonu.

- Stan je na licitaciji prodat za 4,9 miliona dinara kako bi se namirili dugovi u iznosu od četiri miliona dinara. Žena koja je zatečena u stanu nije strana u postupku i nekretnina je zaplenjena po zakonu. Predmet je prošao tri puta sudsku kontrolu tokom ove četiri godine, koliko traje postupak - rekao je M. T.

Zamenjene brave

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu kazali su nam da je Radoslav S. uhapšen nakon incidenta. On je juče priveden na saslušanje, ali do zaključenja ovog broja Informera nije bilo potvrde da li mu je, na predlog tužioca, određen pritvor do 30 dana.

Što se Snežane tiče, ona je nakon incidenta završila u bolnici na Klinici za kardiologiju u Nišu zbog srčanih tegoba, tako da će biti saslušana u tužilaštvu u redovnom postupku.

Nakon dramatičnog iseljenja, brave na stanu su zamenjene kako bi ova nekretnina bila predata novom vlasniku, koji ga je kupio na licitaciji. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 5 godina

Nikada srece u tom stanu ....budite sigurni !...

Ja

pre 4 godine

Kada bi se pravilnije po zakonu i pravdi sudilo, ,manje bi bilo posla za izvršitelje, ko ima para taj će uvek biti u pravu, dok smo drugovi bili sve je bilo normalnije, sada kada smo postali gospode i gospođe, tako i srljamo u propast i gubi se ljutska normala, ispada da niko i nikada nesme u životu pogrešiti! Mnogi su hteli amer demokratij/robovlašnistvo/težko normalnom svetu i biću!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17