• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.07.2018

21:12

MOTOCIKLISTI GINU KAO U RATU: Kod Ovčar Banje motorom podleteo pod automobil, TREĆA SMRT MOTOCKLISTE U 24 SATA?!

Vesti

MOTOCIKLISTI GINU KAO U RATU: Kod Ovčar Banje motorom podleteo pod automobil, TREĆA SMRT MOTOCKLISTE U 24 SATA?!

Podeli vest

Motociklista star 25 godina poginuo je oko 16h na putu Čačak - Užice u blizini Ovčar Banje

Prvi rezultati istrage ukazuju da se nesreca dogodila kod Međuvršja kada je vozač proklizao sa motociklom i podleteo pod parkirano vozilo.

To je treći motociklista koji je poginuo za manje od 24 sata.

TEŽAK UDES U PANČEVU! Poginuo motociklista!

NIJE IZDRŽAO! Preminuo motociklista koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u Kumodražu




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kraljevcanin

pre 5 godina

Previše i divljaju po putevima.... prvo ihneko trwba naučiti da se ne obilazi auto sa desne strane, da vode racuna u preticanju, ne mogu da nisane izmedu vozila koje preticu i vozila koji dolazi u susret iz suprotnog smera. Kad to budu poveli rwcuna i smanje brzinu na propisanu uslovima na putu svi će biti ok. Dokle gos se glupiraju i divljaji nek biće i stradalih motorciklista...

Vladimir

pre 5 godina

Postoji tu mnogo drugih problema, kao na primer neodrzavanje kolovoza, prisustvo peska i šljunka, ulja i nafte na povrsini asfalta. Na tom potezu se sliva i blato na kolovoz koje je klizavo kao led, a padale su obilne kise... Od "glupiranja motociklista" mnogo veci problem je stanje i starost motocikala, kao i edukacija

deki

pre 5 godina

ja vozim motor 25 godina sto se tice brzine ima divljaka ali ima divljaka i sa automobilima i to sve vise nemoj mi reci da ti vozis 60 vecina vozaca ne postuje prvenstvo kada su motocikli u pitanju druga stvar putevi su puni peska i kamenja dosta vozaca prolazi lekarski blanko vozi sa 100 godina a ne moze da sam hoda akamoli da vidi dalje od nosa statisticki koliko vise pogine vozaca automobila bas zbog te brzine o kojoj ti pricas i na kraju splet okolnosti tako da ne mozes da komentarises u globalu sto se tice motociklista ja nemam prekrsaj u nijednoj kategoriji u zadnjih 15 god....

Ljubo

pre 5 godina

I Bog je rekao ,cuvaj se cuvacu te i ja....kada ne postujes sebe ,kako bi nekog drugog .

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17