• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.07.2018

18:07

OTAC ZORANA MARJANOVIĆA PAO U PARANOJU: Plašim se sad će sve da nas uhapse, MILOŠA, MENE I ŽENU!

Vesti

OTAC ZORANA MARJANOVIĆA PAO U PARANOJU: Plašim se sad će sve da nas uhapse, MILOŠA, MENE I ŽENU!

Podeli vest

Vladimir Marjanović tvrdi da "tajkun koji je ubio Jelenu" sada smešta hapšenje svim Marjanovićima! Otac Zorana Marjanovića, koji je prošle nedelje, posle deset meseci pušten iz pritvora da se sa slobode brani od optužbe za zversko ubistvo supruge Jelene, strahuje da će u narednim nedeljama u zatvoru završiti i on i njegova supruga Zorica i drugi sin Miloš

Kako saznajemo, Vladimir Marjanović je svoja "saznanja" proteklog vikenda preneo advokatima od kojih je zatražio da se spreme za "najgori scenario".

- Vladimir je ubeđen da je čitav ovaj slučaj jedna velika nameštaljka i da je puštanje Zorana iz pritvora samo manevar. On tvrdi da mu je javljeno da tajkun koji je ubio Jelenu sada sprema hapšenje svih članova porodice Marjanović, dakle i njega i Zorana i Zoranove majke Zorice i brata Miloša... - prenosi naš sagovornik, blizak saradnik jednog od advokata porodice Marjanovića.

Vladimir MarjanovićInformer

Vladimir Marjanović

Prema njegovim rečima, Vladimir i dalje tvrdi da je Jelenu ubio "moćni tajkun koji pod svojom kontrolom drži pola ministara" i koji sada hoće da napakuje Zoranu i porodici Marjanović.

Vladimir Marjanović je "tajkuna-ubicu" prvi put pomenuo 15. septembra prošle godine u noći hapšenja Zorana Marjanovića. On je tada rekao da je pravi ubica Jelenin ljubavnik, jedan poznati tajkun, jer je htela da ga ostavi.

Čeka se odluka o optužnici

Više tužilaštvo u Beogradu je protiv Marjanovića 27. juna ove godine podiglo novu, preciziranu optužnicu, nakon što je prethodnu od 19. februara vanraspravno veće Višeg suda vratilo na dopunu, sa nalogom da se mala Jana (7) sasluša kao ključni svedok. Zoranova i Jelenina ćerkica je u međuvremenu saslušana i u potpunosti potvrdila očev iskaz. Sada su na potezu branioci, koji treba ponovo da prilože svoje odgovore na takvu optužnicu, a potom će sud doneti konačnu odluku

TAJKUN I LJUBAVNIK

- Ćutao sam sve ovo vreme, jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu! Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, da bi prikrili tragove i sačuvali tajkuna koji drži pola Beograda, oni hapse mog Zorana - ovako je u noći hapšenja novinarima rekao stariji Marjanović i dodao:

- Ko zna šta će biti s nama i šta nam se piše, jer smo nemoćni. Svi su jači od nas. Samo molim Boga da mi neko ne ubije sina u zatvoru, pa da kažu: Ubio se sam, nije mogao da izdrži!

MOĆNI POLITIČAR ZATAŠKAVA JELENINO UBISTVO: Lider radikala Vojislav Šešelj OTKRIO ŠOKANTNE PODATKE?!

Može da putuje

Zorana Marjanović, koji je u pritvoru proveo 10 meseci zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu, može da napusti zemlju, jer njemu nije oduzet pasoš. Ipak, ako bi u međuvremenu bila prihvaćena optužnica protiv njega, on više ne bi mogao da izađe iz zemlje bez odobrenja suda.

Vladimir Marjanović je septembra 2017. u više navrata pretio kako će otkriti ime ubice i sve detalje njegove tajne u vezi sa ubijenom Jelenom. To, ipak, nikada nije uradio.

Zoran Marjanović je osumnjičen da je 2. aprila 2016. godine ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović. Njeno telo je, podsetimo, pronađeno 3. aprila 2016. u kanalu pored borčanskog nasipa. Utvrđeno je da je ubijena nekim tupim predmetom sa devet udaraca u glavu.

Njen suprug Zoran je, posle 17 meseci istrage, uhapšen na osnovu DNK tragova i čestica blata sa pantalona koje se podudaraju sa blatom iz kose mrtve Jelene. Zorana je nakon 10 meseci provedenih u pritvoru 12. jula oslobodio Apelacioni sud. 

ZORAN SE HVALIO DA ĆE GA PUSTITI IZ PRITVORA: Suprug svirepo ubijene Jelene, unapred znao tačan datum NJEGOVOG IZLASKA IZ ZATVORA?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59