• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

20.08.2018

19:15

ŠPANSKA MISICA U DEPRESIJI JER JE OSTALA UNAKAŽENA: Teški dani za starletu i nekada najlepšu devojku Marbelje!

Vesti

ŠPANSKA MISICA U DEPRESIJI JER JE OSTALA UNAKAŽENA: Teški dani za starletu i nekada najlepšu devojku Marbelje!

Podeli vest

Španjolka Olac Bilbao Gonzales (20), nekadašnja mis Marbelje kojoj je 11. avgusta spaljena noga u eksploziji podmetnute bombe u beogradskom naselju Galenika, u teškoj depresiji je jer će, po svemu sudeći, ostati unakažena do kraja života 

Ona se preksinoć po prvi put oglasila nakon napada, gde je naglasila da joj predstoji i psihički i fizički oporavak, zbog čega se do daljeg povlači iz javnog života i sa društvenih mreža.

Upoznali se u Španiji

Poznato je da je prethodnih godina Strahinja Stojanović više puta bio u Španiji, gde inače borave mnogi Srbi i Crnogorci koji su umešani u međunarodni šverc droge. Odatle verovatno može da se objasni poznanstvo sa Olac Bilbao, koja u svojoj zemlji važi za jednu od najpopularnijih starleta.
Inače, i Luka Bojović je uhapšen u Valensiji u februaru 2012. godine. Osuđen je u međuvremenu na 18 godina zatvora zbog organizovanog kriminala. Od njegovog hapšenja nastupilo je pravo krvoproliće i u Srbiji i u Crnoj Gori u borbi za prevlast na narko-tržištu, ali i u nastavku krvne osvete koju je Bojoviću objavila porodica Šaranović.

Kolateralna šteta

Nesrećna Španjolka, koja je slučajno stradala umesto svog prijatelja Strahinje Stojanovića (28), koji je bio prava meta napada, smeštena je na VMA, gde je čeka serija operacija.

Ona je preksinoć objavila poruku na svom Instagram profilu, obraćajući se u trećem licu, gde je poručila svojim fanovima da do daljeg ne očekuju njene poruke:

"Kao što mnogi od vas znaju, Olac je pretrpela bombaški napad i ovo je vrlo osetljivo vreme za nju i njenu porodicu. Ona će biti onoliko vremena van medija koliko joj bude potrebno da se fizički i mentalno oporavi. Molimo sve da poštuju njenu privatnost", stoji u objavi na misičinom Instagramu, ispod koje su joj stigle na stotine poruka podrške njenih fanova.

Olac je u sredu uveče prebačena iz KBC Zemun na Odeljenje za opekotine i plastičnu hirurgiju VMA, gde treba da bude podvrgnuta seriji operacija. Srpski lekari odlučni su u pokušaju da joj spasu nogu, jer je postojao veliki rizik da bude amputirana zbog opekotina četvrtog stepena.

Informer

Bivšu misicu u bolnici sve vreme čuva policija, iako španska lepotica nije bila meta napada u "audiju", već vlasnik tog džipa Strahinja Stojanović, koji je u ovom incidentu prošao nepovređen. On je u poslednjem trenutku izašao iz vozila, pod kojim je bila postavljena bomba, i vratio se u stan po mobilni telefon, dok je Olac ostala da ga sačeka na suvozačevom sedištu.

MILOGORCI, JEL' SE VI TO PLAŠITE SRBIJE?! Crnogorska vlada objavila dokument u kom spominje rat!

Srpska policija intenzivno radi na rasvetljavanju pokušaja ubistva Stojanovića i mogućoj pozadini, iako se spekuliše da je u pitanju nastavak nemilosrdnog rata između porodica Bojović i Šaranović, u kojem je stradalo već dvadesetak ljudi. Navodno je Stojanović blizak klanu Slobodana Šaranovića, koji je ubijen u Budvi marta prošle godine.

Inače, nedeljnik "Ekspres" je nedavno objavio da taj događaj ima direktne veze sa likvidacijom poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57), koji je izrešetan 28. jula na Novom Beogradu. Ubijeni advokat je bio pravni zastupnik Luke Bojovića i njegove porodice, a navodno je pre smrti uočio da ga prate Stojanović i još jedan muškarac.

POSLAO ZMIJU POŠTOM PA DOBIO KRIVIČNU PRIJAVU! Jagodinac slagao šta je u paketu!

- Ognjanović je znao kako Strahinja izgleda pošto ga je video na suđenju optuženima za ubistvo Nikole Bojovića, Lukinog brata. Strahinja je u tom procesu bio svedok jer je, kako se sumnja, bio blizak klanu Šaranovića koji stoji iza Nikoline likvidacije - navodi sagovornik "Ekspresa" blizak istrazi.

Prijatelj sa Dunjićem

Stojanović je, inače, iz zatvora izašao u aprilu ove godine, gde je služio kaznu zbog iznude u Holandiji. U njegovom dosijeu stoji i da je hapšen u februaru 2014, zbog sumnje da je 21. januara te godine na uglu ulica Rimske i Vojislava Ilića u Beogradu slučajno ranio pripadnika BIA.

Informer

Kada je Stojanović saslušavan u vezi sa tom pucnjavom u sud je dolazio da ga podrži i njegov prijatelj Velibor Dunjić, vođa navijača Crvene zvezde koji je ubijen samo dva meseca kasnije. Potom je Strahinjin otac Paja Stojanović ubijen 24. septembra 2015. u zgradi u Ulici Jovana Stojisavljevića u naselju Galenika u Zemunu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17