• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

20.08.2018

22:34

MISTERIOZNA PORUKA NA GROBU JELENE MARJANOVIĆ: Suza, bele ruže, DVA SPOJENA SRCA i papirić!

Vesti

MISTERIOZNA PORUKA NA GROBU JELENE MARJANOVIĆ: Suza, bele ruže, DVA SPOJENA SRCA i papirić!

Podeli vest

Kuća porodice Marjanović u Borči deluje pusto. Ispred nje su bila parkirana dva porodična automobila, a u dvorištu nije viđen niko od ukućana

Jedino je primetno da je posle više meseci na grobu ubijene Jelene Marjanović ostavljeno novo cveće, ali i misteriozna i emotivna poruka. Na Jelenin grob postavljena su dva nova buketa s veštačkim cvećem u staklu. 

Jedna je u obliku suze sa belim i roze ružicama, a druga u obliku spojena dva srca, u kojem se nalaze crvene ružice, ali i bela gipsana figura malog anđela. Na njoj je zalepljen papirić, na kojem je ćirilicom štampana poruka:

- Voljeni ne umiru dok žive oni koji ih vole - glasi poruka na cveću. 

Nije poznato ko je ostavio cveće, a prema rečima izvora bliskog porodici Marjanović, sumnja se da je to uradio upravo Zoran.

ŠPANSKA MISICA U DEPRESIJI JER JE OSTALA UNAKAŽENA: Teški dani za starletu i nekada najlepšu devojku Marbelje!

- Dva spojena srca su nešto što asocira na ljubav. U jednom od njih se nalazi anđeo. Sumnja se da je to ostavio upravo Zoran - kaže izvor.

pink.rs

Podsećamo, Jelena Marjanović je 2. aprila 2016. godine otišla na trčanje u borčanskom naselju Crvenka, kada je suprug, koji je tamo bio sa njom i njihovom petogodišnjom ćerkom, izgubio iz vida. Nakon što je alarmirana javnost, Jelenino telo nađeno je u kanalu, nedaleko od trase kojom je džogirala.

DEČAK (15) SE OBESIO U STANU! Jeziva tragedija u Novom Sadu!

Za ubistvo pevačice sumnjiči se njen suprug Zoran Marjanović, koji je pušten na slobodu 12. jula ove godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija