• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

09.09.2018

16:27

GRADONAČELNIK NIŠA NAPADNUT NA KOSOVU: Smešten u Klinički centar Niš!

Vesti

GRADONAČELNIK NIŠA NAPADNUT NA KOSOVU: Smešten u Klinički centar Niš!

Podeli vest

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović napadnut je i povređen danas na Kosovu. Incident se dogodio prilikom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića KiM 

Kako kaže direktor niškog KC Zoran Radovanović, Bulatović je trenutno smešten u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Prema nezvaničnim informacijama iz više izvora Bulatović je napadnut na KiM.

Direktor KC-a Radovanović potvrđuje da se Bulatoviću pruža medicinska pomoć u Kliničkom centru, a novinari Južnih vesti iz više izvora saznaju da se incident u kojem je prvi čovek Niša povređen, dogodio prilikom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu.

(VIDEO/FOTO) SVOJ NA SVOME! Predsednik Vučić iz južne pokrajine poslao moćnu poruku: SRBIJA NE ODUSTAJE OD KOSOVA I OD MIRA!

- Gradonacelnik Niša Darko Bulatović fizički napadnut i povređen na Kosovu. Ukazuje mu se hitna lekarska pomoć u Kliničkom centru u Nišu - rekao je jedan od izvora. 

Šta se tačno dogodilo i o kakvim povredama je reč, zasad nema zvaničnih informacija. Nezvanično,Bulatović nije životno ugrožen.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kristina

pre 5 godina

Strasno i sramotno gde je sad Evropa i svet da osude ovaj vandalizam i napad na Srbe.

Kristina

pre 5 godina

Strasno i sramotno gde je sad Evropa i svet da osude ovaj vandalizam i napad na Srbe.

Mašnica

pre 5 godina

Bruka i sramota, počinioce treba najstrožije kazniti.

Stefan

pre 5 godina

Od divljackih hordi se nista drugo ne moze ni ocekivati .

Sanja

pre 5 godina

Nadam se da gradonacelnik nije zivotno ugrozen i da ce se vinovnici napada uhapsiti.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17