• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: informer

15.09.2018

08:52

OTEO TINEJDŽERKU I SILOVAO JE U PODRUMU! Monstrum je zlostavljao u napuštenoj kući i PRENEO JOJ INFEKCIJU!

Vesti

OTEO TINEJDŽERKU I SILOVAO JE U PODRUMU! Monstrum je zlostavljao u napuštenoj kući i PRENEO JOJ INFEKCIJU!

Podeli vest

Beogradska policija je na opštini Zvezdara uhapsila Miloša D. (21) iz Trstenika jer je 25. avgusta oteo i brutalno pretukao i silovao 18-godišnju M. S. (18) u jednom podrumu u Vrnjačkoj Banji! Monstrum ju je naterao da ga oralno zadovolji, pri čemu joj je preneo infekciju na usta!

Stravičan napad dogodio se 25. avgusta oko devet sati ujutro u podrumu napuštene kuće u Ulici heroja Maričića u Vrnjačkoj Banji.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Miloš je video M. S. kako sama ide ulicom, pa joj se prišunjao s leđa.

- Jednom rukom ju je podigao od zemlje, a drugom joj zapušio usta. Zatim ju je odvukao u obližnji podrum, uhvatio je za kosu i bacio na pod. Rekao joj je da neće živa izaći odatle ako ga oralno ne zadovolji - naveo je naš sagovornik, i dodao:

Zarazio je

Imala je podlive na glavi i rukama, i infekciju na sluzokoži obraza
Izvor iz istrage

 

- Tinejdžerka je to najpre odbila, a onda ju je Miloš više puta udario u lice. Onda joj je pocepao majicu, zgrabio za glavu i silom je naterao na oralni seks.

Kad je završio, Miloš je ponovo udario devojku i rekao joj da će ubiti i nju i njenu porodicu ukoliko ga bude prijavila policiji.

- Nesrećna devojka je otišla kući i sve ispričala roditeljima, a onda su iste večeri otišli u policiju i prijavili manijaka. Zatim je odvedena u bolnicu na pregled, gde su joj konstatovani podlivi na glavi, više podliva na levoj i desnoj nadlaktici i infekcija na sluzokoži obraza. Miljana je poslata i na ginekološki pregled, a njena pocepana majica je preuzeta kako bi se izdvojili DNK tragovi napadača - rekao je Informerov izvor.

Brzo je otkriveno da je Miloš zlostavljao devojku i za njim je raspisana poternica. U utorak su ga locirali i uhapsili policajci na beogradskoj opštini Zvezdara.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
predrag

pre 5 godina

U samicu do kraja zivota i redovno drati od batina . Realno , dobice 2-3 god, izaci i ponovo uciniti isto krivicno delo .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija