• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

29.09.2018

09:47

VOZAČ PIK-APA KOJI JE UBIO ISIDORU SE BRANI: Ubacio sam u brzinu, ali se NE SEĆAM DA LI SAM POVUKAO RUČNU!

Vesti

VOZAČ PIK-APA KOJI JE UBIO ISIDORU SE BRANI: Ubacio sam u brzinu, ali se NE SEĆAM DA LI SAM POVUKAO RUČNU!

Podeli vest

Vozaču B. S. (53) iz Leskovca, koji je uhapšen zbog sumnje da je 24. septembra nepropisano parkirao dostavno vozilo fijat "doblo" koje je u jednom trenutku krenulo na nizbrdici i pregazilo učenicu Isidoru Vučković (12), nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu i Osnovnom sudu određen je pritvor do 30 dana

Kako se nezvanično saznaje, vozač B.S. se branio da misli da je vozilo ostavio ubačeno u brzini ali da se ne seća da li je povukao ručnu kočnicu pre nego što je iz njega izašao.

Nezvanično se, takođe, saznaje i da je pregledom vozila posle nesreće ustanovljeno da je tehnički ispravno.

Nezapamćena tragedija desila u Požarevačkoj ulici u naselju Donji Komren. B. S. je došao do jednog preduzeća da kupi elektro robu ispred čijih prostorija je parkirao službeni fijat "doblo".

On je ušao u prostorije firme, ali je vozilo u jednom trenutku krenulo unazad na nizbrdici i naletelo na Isidoru koja se vraćala iz škole.

DEDA STRADALE DEVOJČICE IZ NIŠA OČAJAN: Glava moje Isidore je bila ispod branika, modra... POKUŠAO SAM DA PODIGNEM PIKAP, DA JE IZVUČEM, ALI NISAM IMAO SNAGE...

Devojčica se zbog jakog vetra, idući uz uzbrdicu savijala i okretala, pa u mometnu nesreće po svemu sudeći nije videla nadolazeće vozilo koje je prešlo 32 metra od mesta gde je bilo parkirano, kada je naletelo na nju. Automobil je pregazio devojčicu i ona je preminula na licu mesta, na svega 100 metara od kuće u kojoj stanuje sa roditeljima i dva brata blizanca.

Vozač je tek po izlasku iz prostorija preduzeća, kada je čuo galamu na ulici, shvatio šta se desilo.

Budući da je snimcima sa sigurnosnih kamera utvrđeno da se vozač nije nalazio u vozilu u momentu nesreće. On se sumnjiči za krivično delo protiv opšte sigurnosti, za koje mu preti kazna zatvora od jedne do osam godina.

ISIDORA SAHRANJENA SA IGRAČKAMA I SLATKIŠIMA! Drugarica pročitala njen pismeni zadatak i svi su počeli da plaču, devojčica kao da je predvidela tragediju!

Kako saznajemo, ista kazna bi mu pretila da je osumnjičen za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nesrećna devojčica je preminula na licu mesta od zadobijenih povreda, a sahranjena je u sredu na lokalnom groblju u Donjem Komrenu. Sahrana je bila izuzetno potresna, u kovčeg pored devojčice spuštene su brojne igračke i slatkiši. Drugari iz škole pročitali su i Isidorin sastav u kom je ona predvidela tragediju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
razocarani

pre 5 godina

zasto zatvor 30 dana pa nije on to uradio namerno svako pretrpi veliki stres u ovakvom situacijama! ako se ustanovi da je kriv ali kako god onda u zatvor a dotle u normalnoj zemli se treba braniti sa slobode a ne kao u srbiji za sve ama bas za sve u zatvor zasto drzava daje sebi za pravo da terorise gradjane i da im oduzima dane od zivota i gde nije opravdano a porodici saucesce jer je to nenadoknadiv gubitak ko ima mozga razumece moj komentar.

Goran

pre 5 godina

Sa ovakvim komentarom vređaš sve normalne ljude, a posebno porodicu nesrećno nastradale devojčice. Vozač treba da bude osuđen na maksimalnu kaznu kao primer nesavesnim vozačima. Zbog njegovog bahatog ponašanja jedan mlad život je izgubljen, a jedna porodica ožalošćena za ceo život. Da li ovaj bahati vozač zna šta je ručna kočnica? Ne mogu da verujem da postoje ljudi kao ovaj "RAZOČARANI" (verovatno razočaran zbog svoje gluposti).....PS niko normalan ne razume tvoj komentar.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija