• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

09.10.2018

09:29

MALI, MNOGO SI RAZVEZAO POGANU JEZIČINU, SPREMI CRNU KESU... Momku iz seks-skandala sa Darkom Kostićem stižu JEZIVE PRETEĆE PORUKE!

Vesti

MALI, MNOGO SI RAZVEZAO POGANU JEZIČINU, SPREMI CRNU KESU... Momku iz seks-skandala sa Darkom Kostićem stižu JEZIVE PRETEĆE PORUKE!

Podeli vest

Vojislav Bajić je dospeo u žižu javnosti posle seks-skandala sa modnim kreatorom, a zbog upozorenja odlučio je da napusti Srbiju

- Mali, mnogo si razvezao tu tvoju poganu jezičinu! Spremi crnu kesu - Ovo je samo jedna od poruka koje su Vojislavu Bajiću stigle na mobilni telefon, nedelju dana posle skandala sa Darkom Kostićem, kome je za vreme seksa sa mladićem pukao kondom! 

On je kreatora optužio za silovanje, jer se uplašio da će posle pucanja kondoma biti zaražen, a posle morbidnih pretnji odlučio je da napusti Srbiju!

Vojislav Bajić u razgovoru za Alo kaže da je pretnje smrću dobio nedelju dana posle seks-afere sa kreatorom.

- Stigle su mu tri poruke: „Mali, mnogo si razvezao tu tvoju poganu jezičinu! Nemoj da zauvek gledaš u mraku!... Da li smeš, kepecu mali, da izađeš iz zgrade?... Spremi crnu kesu!..." - kaže Vojislav i navodi da su pretnje stigle u nedelju popodne.

DARKO KOSTIĆ SILOVAO PARTNERA?! Modni kreator ponovo priveden, pukao mu kondom tokom seksa, MLADIĆ GA UZALUD MOLIO DA STANE!

- Oko 17 sati dobio sam prvu preteću poruku! Pomislio sam u tom trenutku da neko hoće samo da me zaplaši. Verovatno su shvatili da sam ja neko ko se ne plaši da kaže istinu direktno u lice i da ne razmišljam o posledicama. Međutim, dogodilo se da su nastavili s porukama! Dobio sam ih tri. Posle te treće poruke, u kojoj piše „da spremim crnu kesu", zaista sam se uplašio i zabrinuo. S druge strane, smatram da neko hoće da se ja povučem i da odustanem od borbe za istinu. Ne mogu da preciziram i ne mogu da tvrdim o kome je reč - navodi Vojislav i dodaje ko se eventualno krije iza poruka.

- Sumnjam da iza pretnji stoje Darko Kostić ili starleta Tijana Ajfon. Na Kostića sumnjam, jer sam poruke dobio čim sam objavio lajv na Fejsbuku u kojem sam objasnio šta se tačno dogodilo. Poruke sam počeo da dobijam 20 minuta posle lajva, u koji sam utrošio mnogo snage i energije da bih ispričao šta se tačno dogodilo. To sam uradio jer sam bio zaprepašćen kada sam video da je Kostić imao veliki prostor u medijima. Zaprepašćen sam da na nacionalnoj frekvenciji bude neko ko je prijavljen za nasilje. Da bih se odbranio, bio sam primoran da napravim taj lajv, jer živa reč je živa reč. Odmah nakon toga počele su da mi stižu poruke, tako da sumnjam da je o njemu reč! - kaže u dahu Vojislav i objašnjava zašto je tračak sumnje pao i na starletu Tijanu Ajfon.

GRUB SEKS JE BIO DOBROVOLJAN?! Kreator Darko Kostić IZAŠAO IZ ZATVORA, najverovatnije će IZBEĆI NOVU PRIJAVU za seksualno napastvovanje!

- U istom danu meni je Instagram obrisao fotografiju (skrinšot) i moj odgovor Tijani Ajfon, koja je za mene izjavljivala da sam polusvet. U replici sam naveo da ona izgleda kao rumunska prostitutka, pa postoji mogućnost da je ona to prijavila i da je moja objava obrisana. Zato sumnjam da je možda čak i o njoj reč. Znači, postoje dve osobe na koje sumnjam, ali ne mogu da budem sto posto siguran o kojoj je reč - ističe mladić.

Vojislav otkriva i zbog čega je u nedelju popodne naprečac odlučio da ode iz Srbije.

- Veoma sam razočaran u pravosudni sistem Srbije. U svakom trenutku partner ima pravo da prekine odnos, ukoliko smatra da taj odnos po njega nije u redu i ne prija mu. To se, po krivičnom zakonu, smatra oblikom nasilja i silovanjem. Razočaran sam i posle tog šamara odlučio sam da se spakujem i odem iz zemlje. Idem iz Srbije, imam let u 17 sati - poručio je Vojislav  nekoliko sati uoči svog odlaska.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DusanBudva

pre 5 godina

Meni je i ovaj Vojislav sumnjiv,jer bjezi iz zemlje.Zasto bjezi ako govori istinu? Meni djeluje kao da je htio medijsku paznju ili da iznudi novac.S druge strane,ni Kosticu ne vjerujem.

Ljube

pre 5 godina

Auuu, ala će ovde u Srbiji da pate za tobom ... Pakuj pinkle i NE VRAĆAJ SE

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17