• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

01.10.2018

08:24

DARKO KOSTIĆ SILOVAO PARTNERA?! Modni kreator ponovo priveden, pukao mu kondom tokom seksa, MLADIĆ GA UZALUD MOLIO DA STANE!

Vesti

DARKO KOSTIĆ SILOVAO PARTNERA?! Modni kreator ponovo priveden, pukao mu kondom tokom seksa, MLADIĆ GA UZALUD MOLIO DA STANE!

Podeli vest

Beogradska policija privela je u subotu modnog kreatora Darka Kostića koji se u stanu u centru grada posvađao i umalo potukao sa Vojislavom B. (24), kog je upoznao na sajtu "Grindr gej"

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Vojislav B. je ugovorio sastanak i seks sa Kostićem protiv kog je 14. avgusta ove godine podignuta optužnica zbog polnog uznemiravanja J. L. (15), učesnika šoua "Neki novi klinci", kao i drogiranja sa B. Š. (22).

- Poznati modni kreator i Vojislav su se u subotu uveče sastali u stanu u Dobračinoj ulici u strogom centru Beograda. I sve je u početku bilo u redu. Međutim, tokom seksa je došlo do žučne svađe. Srećom, rasprava nije prerasla u fizički obračun, jer su stanari zgrade čuli urlike i vrištanje, pa su odmah pozvali policiju - navodi naš sagovornik.

Patrola je ubrzo došla i nakon kratkog razgovora sa Kostićem i Vojislavom odlučeno je da oni budu privedeni.


- Objasnili su kako su se upoznali. Prvo nisu hteli da odaju zbog čega je izbila svađa između njih, ali je na kraju sve isplivalo na površinu. Kostiću je, naime, tokom seksa pukao kondom. Vojislav se uplašio da bi Kostić mogao da ga zarazi, molio ga je da prestane , ali Darko nije hteo već je išao do kraja. Odmah posle toga Vojislav je Draka prijavio policiji za silovanje i seksulano uznemiravanje.  Nakon saslušanja oni su pušteni kućama. Obavešten je nadležni tužilac koji će naknadno odlučiti da li će pokretati istragu protiv Kostića i Vojislava B. - rekao je Informerov izvor iz istrage.

Podsetimo, Darko Kostić je 14. avgusta 2018. pušten iz pritvora u kome je bio od 22. juna kada ga je beogradska policija uhapsila zbog sumnje da je pokušao da obljubi maloletnog pevača J. L. (15), učesnika muzičkog takmičenja "Neki novi klinci"! Osim toga, on se tereti i da se drogirao sa Beograđaninom B. Š. (22), kog je potom pokušao i da siluje.

Osim toga, Kostić je još u junu 2017. godine priveden zbog posedovanja droge jer je policija u njegovom stanu našla kokain i tečni ekstazi, poznat pod nazivom "droga za silovanje". Kostiću je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je njegov prijatelj pozvao Hitnu pomoć. Lekari su po dolasku na teren videli da je kreator pod dejstvom opijata, pa su pozvali policiju.


ODBIJENA ŽALBA! Kreator Darko Kostić ostaje na slobodi, VIŠI SUD SMATRA DA NEMA OPASNOSTI OD PONAVLJANJA KRIVIČNOG DELA!

 

MALOLETNI PEVAČ OPTUŽIO MODNOG KREATORA KOSTIĆA: Tražio sam mu pare, a on HTEO DA ME SILUJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera Bandera

pre 5 godina

Nije mi jasno da Darko Kostić od toliko dokazanih pedera uvek naleti na nekog koga mora da "siluje"!!!!

Tako treba

pre 5 godina

Tako treba. Samo neka se u Srbiji cuvaju deripe i njihova bratija i sestre, neka paradiraju i drzava ce iz jednog, otići u drugi k**ac. Zelim da se nekom, ko je glasao za njihovu slobodu okupljanja i propagiranje dese ovakve stvari oli njihovoj familiji pa da vidimo zdravu reakciju.

avram

pre 5 godina

nesretan je ovaj jadni srbin iz dva razloga prvi je sto nije recimo 1992 ili 1999 da balijama i siptarima gura kurac dok mu kondom ne pukne a drugi sto nije pop iguman kao recimo kacevenda pa da jebaje do mile volje jer ako si u srbiji pop a inace po svetu je to obicaj po crkvama da monstrume u ljudskom oblicju koji za boga rade ne kaznjavaju ako siluju djecu moj mu je savet da se odma zamonasi i spasen je moze dokle mu se kurac dize jebavati celjad

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17