• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

09.10.2018

21:36

OVAN UBIO STARICU! Užas u selu Slovac u okolini Lajkovca, životinja nasrnula na Nataliju, NIJE JOJ BILO SPASA!

Vesti

OVAN UBIO STARICU! Užas u selu Slovac u okolini Lajkovca, životinja nasrnula na Nataliju, NIJE JOJ BILO SPASA!

Podeli vest

Natalija Jovanović (89) nastradala u voćnjaku svoje komšinice, kada ju je napao pobesneli ovan i udario je pravo u grudi * Nesrećna starica ubrzo preminula u bolnici

Natalija Jovanović (89) iz sela Slovac kod Lajkovca poginula je u nedelju popodne, kad ju je u voćnjaku njene komšinice udario ovan! Telo nesrećne starice je brzo pronađeno i prebačeno u bolnicu, ali je tamo podlegla povredama.
Meštani sela Slovac kažu da niko nije video kako se odigrala tragedija.

Nije joj bilo spasa

- Natalija je u nedelju popodne otišla do komšinice. Sedela je možda sat vremena kod nje, a onda je preko voćnjaka krenula natrag kući. Tad je ovan nasrnuo na nju, ali niko to nije video, pa ne znamo šta je to isprovociralo životinju da udari staricu - objašnjava meštanin Slovca.

On dodaje da je Natalija malo kasnije pronađena kako leži u voćnjaku, bez svesti, pa su odmah pozvane policija i Hitna pomoć.
- Brzo je prebačena u bolnicu, ali joj nije bilo spasa. Policija je radila uviđaj i u nedelju uveče i u ponedeljak ujutru. Postoji mogućnost, doduše mala, da je Nataliju izdalo srce od straha kad je ovan nasrnuo na nju. Čuo sam da je tužilac tražio da se uradi obdukcija i tada će se sigurno znati šta se tačno desilo - kaže naš sagovornik.

Komšinica stradale starice kaže da je Natalija bila sitna i krhka žena, pa ako je ovan nasrnuo na nju, nije imala nikakve šanse da se odbrani i preživi.
- Čula sam priče da je taj ovan i ranije napadao ljude i da čak ni gazda ne sme da mu okrene leđa, ali nisam sigurna da li su to sad ogovaranja koja se šire posle tragedije. Ali znam da, ako se ovan zatrčao na Nataliju, ona nije imala snage da mu pobegne. Strašno je to. Doživela je toliku starost, a na kraju joj presudi ovan - očajna je Natalijina komšinica.

Slične tragedije


Inače, slična tragedija dogodila se i pre devet godina u Pepeljevcu, drugom lajkovačkom selu. Krajem juna 2009. u svom voćnjaku je pronađena mrtva Milena Vukašinović (78). Policija je tada uhapsila meštanina ovog sela, koji je malo pre toga izašao sa robije, zbog sumnje da je ubio Milenu, ali je obdukcija pokazala da je nesrećnu staricu ubio njen ovan.

U još jednom sličnom incidentu, 30. maja 2010, ovan rase "vitemberg" usmrtio je staricu Stanu Ajduković (74) u njenom dvorištu u Bočaru, kod Kikinde, dok je njena unuka A. A. od udaraca zadobila lake povrede. Protiv vlasnika ovna tada je podignuta optužnica za krivično delo protiv opšte sigurnosti.

 

(FOTO) BEBA OSTAVLJENA NA PRAGU CRKVE U ČAJETINI: Dečak star nekoliko dana zbrinut i prebačen u užičku bolnicu, ŽENU KOJA GA JE OSTAVILA SNIMILA NADZORNA KAMERA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17