• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

10.10.2018

00:03

DRAMA ISPRED RESTORANA ŠEHER NA DEDINJU:  U svađi biznismena repetiran pištolj, POLICIJA TRAGA ZA REVOLVERAŠEM!

Vesti

DRAMA ISPRED RESTORANA ŠEHER NA DEDINJU: U svađi biznismena repetiran pištolj, POLICIJA TRAGA ZA REVOLVERAŠEM!

Podeli vest

U utorak uveče oko 22 i 30, ispred restorana Šeher na Dedinju, došlo je do sukoba pri kome je poznati biznismen vlasnik firme "Napred" i akcionar "Energoprojekta", Dragoslav Bojović, potegao oružje, odnosno pištolj na privrednika Aleksandra M. (43)

Prema nezvaničnim saznanjima, Dragoslav B. i A. M. su se našli na parkingu ispred restorana, gde je došlo do prepirke. Dragoslav B. je repetirao pištolj, a zatim je došlo do koškanja i rvanja, pri čemu je A. M. uspeo da mu otme oružje.

Dragoslav B. je posle toga pobegao, uz pretnje: "Ubiću te". On se trenutno nalazi u bekstvu, a policija je za njim pokrenula intezivnu potragu.

 

UBIO PRIJATELJA HICEM U ČELO: Detalji tragične kafanske svađe u Češljevoj bari, kod Velikog Gradišta!

 

DRAMA U BEOGRADSKOM TRAMVAJU! Žena potegla pištolj na putnike u "petici"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Poznati ugledan

pre 5 godina

Jedan poznat, drugi ugledan. Jedan potegao pistolj, drugi mu oteo. Jedan rekao: "Ubicu te i pobegao", drugi ... Po čemu je jedan poznat, drugi ugledam? Na sta se treba ugledati na njih i postati poznat?

Poznati ugledan

pre 5 godina

Jedan poznat, drugi ugledan. Jedan potegao pistolj, drugi mu oteo. Jedan rekao: "Ubicu te i pobegao", drugi ... Po čemu je jedan poznat, drugi ugledam? Na sta se treba ugledati na njih i postati poznat?

nesko09

pre 5 godina

Restoran Seher je na Topciderskom brdu a ne na Dedinju.Toliko bi mogli da znate ako ste novinar.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija