• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug

07.11.2018

10:09

(FOTO) POGINUO CRNI GRUJA! Poznati kriminalac pao s terase na prvom spratu, SUMNJA SE NA SAMOUBISTVO!

Vesti

(FOTO) POGINUO CRNI GRUJA! Poznati kriminalac pao s terase na prvom spratu, SUMNJA SE NA SAMOUBISTVO!

Podeli vest

Nenad Grujović, poznat i kao Crni Gruja, poginuo je sinoć u Beogradu prilikom preskakanja ograde od terase stana na prvom spratu u Ðušinoj ulici

Povredama od pada podlegao je u Urgentnom centru oko ponoći, saznaje Tanjug.

Prema informacijama Tanjuga, Grujović nije bežao od policije, ali je strahovao za svoj život. Uviđaj na licu mesta obavila je policija.

Grujović, koji je povezivan s novibeogradskim kriminalnim klanom Dejana Stojanovića Keke, javnosti poznat po tome što je pre par godina po nalogu Evropskog suda za ljudska prava od države dobio odštetu od 6.000 evra, jer je u pritvoru proveo devet i po godina, a da mu u to vreme još nije bilo pravosnažno okončano suđenje.

Foto: Informer

Otvoren prozor na terasi sa koje je pao Grujović


Nakon toga, osuđen je na 10 godina zatvora zbog pljačke pošte na Novom Beogradu 2006. godine u kojoj je ubijen radnik, ali je oslobođen optužbi za ubistvo.

Istom odlukom oduzeta mu je imovinska korist od izvršenja dela i naloženo mu je da po pravosnažnosti presude u budžet Srbije uplati četiri miliona dinara.

Prošle godine je osuđen je u drugom postupku na kaznu od godinu dana kućnog zatvora zbog nošenja pištolja za koji nije imao dozvolu.

Pošto je odslužio sve kazne, našao se na slobodi.

UŽAS U CENTRU BEOGRADA: Pripadnik Žandarmerije izvršio samoubistvo na Kalemegdanu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17