• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. S.

07.11.2018

19:14

ZAKLAO ŽENU, PA SE OBESIO IZ LJUBOMORE! Detalji stravičnog porodičnog zločina u selu Crvena Jabuka kod Uba

Vesti

ZAKLAO ŽENU, PA SE OBESIO IZ LJUBOMORE! Detalji stravičnog porodičnog zločina u selu Crvena Jabuka kod Uba

Podeli vest

Vladimir Pavlović (60) pobesneo jer je njegovu suprugu Tamaru (42) kući dovezao mlađi kolega. Izmasakrirao ju je nožem, pozvao policiju, pa se obesio o prozor, sa spoljne strane kuće

Vladimir Pavlović (60) iz sela Crvena Jabuka kod Uba prekjuče je nožem zaklao suprugu Tamaru (42), nakon što ju je mlađi kolega dovezao kući! Nakon krvavog pira, Vladimir je pozvao policiju, a zatim se obesio o tavanski prozor, sa spoljne strane kuće!

Nema očevidaca

Očevidaca krvave porodične drame nije bilo, pošto su sinovi stradalog bračnog para bili van kuće. Stariji sin Milovan nam je ispričao da je u ponedeljak bio u nadnici, kada ga je kum pozvao i rekao mu šta se dogodilo.

- Moji roditelji su se često svađali, i to uglavnom zbog očeve ljubomore. U ponedeljak je otac tražio od majke da ode do Uba i da kupi glet masu, koja mu je zafalila, jer je radio nešto oko kuće. Majka prvo nije htela da ode, ali se predomislila i pristala je - priča Milovan.

Nakon dva sata, kaže on, Tamaru je dovezao kući njen 24-godišnji kolega iz obližnjeg sela Murgaš.
- Taj dečko, s kojim je radila moja majka u jednoj privatnoj firmi, sedeo je u našoj kući oko 15 minuta. Kada je otišao, došlo je do svađe na terasi. Otac je bio ubeđen da je majka u vezi s tim mladićem... Mnogo ju je voleo i stalno se plašio da ga ne ostavi - ispričao je Milovan.

Kad je Vladimir izmasakrirao Tamaru na terasi, telo je pokrio jaknom, pa je uzeo merdevine i popeo se na tavan kuće. Zatim je telefonom pozvao ubsku policiju i rekao im je da je ubio ženu, a onda je uzeo kanap i obesio se o prozor, tako što je ostao da visi sa spoljne strane kuće. Policija je brzo stigla, ali su samo mogli da konstatuju smrt oba supružnika.

Foto: Informer DN

STRAVA Tavanski prozor o koji se obesio Vladimir Pavlović nakon što je ubio suprugu Tamaru

Kako saznajemo, Vladimir i Tamara su bili u braku skoro 20 godina i dobili su dva sina, Milovana i još jednog 17-godišnjeg mladića, čije ime nismo saznali, a kog juče nismo zatekli kod njihove kuće. Vladimir je, pritom, imao još dva sina iz prvog braka.

I Vladimir i Tamara su rodom iz ubskog sela Paljuvi, imaju kuću u Ubu, a u Crvenu Jabuku su se doselili pre četiri, pet meseci. Niko od komšija u ponedeljak nije čuo svađu supružnika. Prve komšije, koje žive preko puta Pavlovića, za tragediju su čule tek kada je došla policija.

Živeli u bedi

- Te ljude i ne poznajemo baš najbolje. Skoro su se doselili u naše selo. Štalu su preuredili u kuću, Vladimir je sve sam radio. Teško su živeli, jedva su krpili kraj s krajem. Vladimir je preprodavao neke polovne stvari, a Tamara je tek skoro počela da radi u jednom privatnom preduzeću - priča komšija Pavlovića.

Tela supružnika poslata su na obdukciju u valjevsku bolnicu. Uviđaj su obavili pripadnici ubske policije i valjevskog tužilaštva. 

Nije bilo nasilja

Kako smo nezvanično saznali, u ubskoj policiji ranije nije bilo prijava zbog porodičnog nasilja u porodici Pavlović, što ne znači da ga nije bilo, već samo da o tome nije obaveštavan MUP.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17