• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

19.11.2018

14:59

U KNJAŽEVCU PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV RODITELJA IZ PAKLA! Ostavili tromesečnu bebu Mašu da UMRE OD GLADI! Dvoje dece im već oduzeto, a sad im peti i DUGOGODIŠNJA ROBIJA!

Vesti

U KNJAŽEVCU PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV RODITELJA IZ PAKLA! Ostavili tromesečnu bebu Mašu da UMRE OD GLADI! Dvoje dece im već oduzeto, a sad im peti i DUGOGODIŠNJA ROBIJA!

Podeli vest

Darku Đorđeviću (33) i Milici Janković (28) iz Knjaževca preti do osam godina zatvora

 

Tužilaštvo u Knjaževcu podiglo je optužnicu protiv roditelja tromesečne bebe Maše iz Knjaževca jer je umrla od gladi.

HOROR U KNJAŽEVCU: Roditelji monstrumi PUSTILI SVOJU BEBU DA SE SMRZNE!

Naime, vanbračni par Darko Đorđević (33) i Milica Janković (28) iz Knjaževca, tvrdili su u februaru ove godine da je beba umrla od smrzavanja jer žive u teškim usloivima. Međutim, obdukcijom je utvrđeno da je tromesečna Maša preminula od gladi.

Beba je bila neuhranjena, a uslovi u kojima je živelo ovo nejako čeljade samo su ubrzali smrt.

TRAGIČNA SMRT MAJKE I BEBE: Žena preminula od narkotika, dete nije imao ko da hrani!

Roditelji su Mašu, sredinom februara, doveli kod doktora u knjaževački Dom zdravlja, jer "nije htela da jede". Lekari su odmah ustanovili da je dete preminulo. Obavešteni su policija i Centar za socijalni rad, pa je dvoje starije dece ovih nevenčanih supružnika Vuk (2) i Sara (3) zbrinuto na Dečjoj klinici u Nišu gde su im sanirane promrzline i ujedi insekata, ali nisu životno ugroženi.

Roditeljima preti kazna od jedne do osam godina zatvora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djoka

pre 5 godina

Treba ih kamenjovati kao u srednjem veku. Bebi neka vecnaja Pamjat.

Zgrozeni gradjanin

pre 5 godina

Zar samo do 8 godina??! Ovo je gore nego da su dileri narkoticima. To sto su uradili je ubistvo i nista drugo, plus zlostavljanje dece! Jedan maleni zivot je nestao, ubice sa ubicama strpati u zatvor na dve decenije.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17