• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.02.2019

18:07

TEŠKA NESREĆA VODITELJKE OBIŠLA SVET! Strani mediji IZVEŠTAVAJU O DEINOM STANJU! Najviše ih je zanimala JEDNA STVAR!

Vesti

TEŠKA NESREĆA VODITELJKE OBIŠLA SVET! Strani mediji IZVEŠTAVAJU O DEINOM STANJU! Najviše ih je zanimala JEDNA STVAR!

Podeli vest

Dok se voditeljka TV Pink Dea Đurđević oporavlja u bolnici nakon teške povrede i neverovatnog zahvata hirurga koji su joj prišili potpuno odvojenu ruku, svetski mediji izveštavali su o podvigu srpskih lekara

Britanski Mirror objavio je priču o Dei pod naslovom "Glamurozna TV voditeljka, 27, ostala je sa potpuno otkinutom rukom nakon užasne autobuske nesreće".

Opisano je kako se dogodila nesreća i kako je "plava voditeljka" proveravala štetu na svom vozilu, kada je na nju naleteo autobus posle klizanja.

A onda se opisuje i kako je Dea završila na petočasovnoj operaciji na kojoj su doktori uspešno prišili njenu ruku, a spominje se i ime vođe tima srpskih hirurga, Marka Bumbaširevića.

Slično je o nesreći izvestio i The Sun, koji je iskoristio i video snimak RTS-a.

Međutim, ovaj list pre svega je istakao ulogu hirurga koji su uspeli da joj ponovo prišiju otkinutu ruku.

Oni su istakli i da se o TV zvezdi govorilo kao o "hrabroj" i "borcu".

Inače, vest su preneli i brojni mali portali, pišući o čudu koje se desilo nakon strašne nesreće na Dedinju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anarhista

pre 5 godina

Обишао свет? Само енглеска води темељну евиденцију шта Срби раде. И даноноћно раде на разбијању српске државе. Учите децу да мрзе енглезе и можда опстанемо.

JUGOSLAV

pre 5 godina

Lepa naša Dea,daće Gospod da je uskoro vidimo pored Sarape sa njenom iskrenom vedrinom i blistavim sjajem.Izdrži Deice,ljubimo te i volimo.....tvoji Srbi iz Minhena

Bojan

pre 5 godina

A babiceva ona zena sto je zgazio za nju se ne brinete

Dosta laži

pre 5 godina

Koja ih je to "... jedna stvar zanimala..."?

sasa

pre 5 godina

Obisla Svet? 50 god., zivim u Swedskoj,govorim pet jezika,zbog posla koji obavljam pratim veliki deo stampe... Sve mogu,ali lazove...muka mi je.

DraganK

pre 5 godina

Cude se ko nju placa 2.000e da pljuje po opoziciji, a hirurga koji joj je spasao ruku 700e

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17