• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

05.04.2019

17:22 >> 19:45

KRVAVA PORODIČNA DRAMA KOD NOVOG SADA! Otac upucao sina, teško ga ranio, pa stavio sebi pištolj na čelo!

Vesti

KRVAVA PORODIČNA DRAMA KOD NOVOG SADA! Otac upucao sina, teško ga ranio, pa stavio sebi pištolj na čelo!

Podeli vest

Po nezvaničnim saznanjima, između oca i sina je, najverovatnije došlo do prepirke, a onda je D.T. u jednom tenutku uzeo pištolj za koji poseduje dozvolu i ispalio jedan hitac u sina

U porodičnoj kući u u Ulici Đurđevdanskoj 33 u Đurđevu kod Žablja, u petak oko 15.30 časova odigrala se prava drama. Meštanin D.T. (58) je pucao iz vatrenog oružja i ranio N.T. (35), svog sina. Metak ga je pogodio u grudi i on je sa teškom povredom prevezen u Urgentni centar KCV u Novom Sadu.

Po nezvaničnim saznanjima, između oca i sina je, najverovatnije došlo do prepirke, a onda je D.T. u jednom tenutku uzeo pištolj za koji poseduje dozvolu i ispalio jedan hitac u sina. Posle toga je pozvao policiju i rekao da je pucao u svog 35-godišnjeg sina, a zatim ihitnu pomoć iz Žablja, koja je povređenog N.T. prevezla u Urgentni centar u Novom Sadu.

- Povređeni je prilikom transporta u Urgentni centar bio u stabilnom stanju – rečeno nam je u Hitnoj pomoći u Žablju. - Bio je svestan i komunikativan.

STRAVA NA PSIHIJATRIJI: Izbezumljeni bolesnik, nogarom od stolice POSEKAO PO GRLU drugog pacijenta!

Posle ispaljenog hica u sina, D.T. je kako saznajemo, repetirao pištolj i u dnevnoj sobi porodične kuće, oružje prislinio sebi u glavu, preteći pred policajcima da će se ubiti.

Policajci iz Žablja i Novog Sadu su posle dramatičnih pregovora, uspeli da ga savladaju i otmu pištolj, posle čega je sproveden u Policijsku upravu u Novom Sadu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kalimero

pre 5 godina

Jadnik, verovatno više nije mogao da izdrži krvopiju lezilebovića na svojoj grbači ...

Kalimero

pre 5 godina

Verovatno mu dojadilo da na grbači vuče sina neradnika i džabalebaroša ...

Srboljub Zlatic

pre 5 godina

Eee nazalost mnogi imaju kod kuce oruzije, pa sada se puca i ratuje i ginu ljudi a ionako nas je sve manje. Zalosno.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17