• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.04.2019

14:24 >> 14:34

(ANKETA) OSUĐENI MONSTRUMI IZ OBRENOVCA KOJI SU ZAKLALI KUCU BLEKIJA! Da li je dovoljna kazna koju su dobili?!

Vesti

(ANKETA) OSUĐENI MONSTRUMI IZ OBRENOVCA KOJI SU ZAKLALI KUCU BLEKIJA! Da li je dovoljna kazna koju su dobili?!

Podeli vest

Marko Đurđević iz Obrenovca i Katrarina Popović iz Zemuna koji su monstrouzno zaklali kucu Blekija u sektaškom ritualnom obredu osuđeni su na devet i sedam meseci zatvora

Marko je dobio devet, a njegova saučesnica sedam meseci. Odmah su upućeni na izdržavanje zatvorske kazne.

(FOTO) OVO SU ZVERI KOJE SU U SATANISTIČKOM OBREDU ZAKLALE PSA: Zločin snimali kamerom, policija ih spasla od LINČA OGORČENOG NARODA!

Marko i Katarina su zaklali kucu Blekija prošle godine u decembru. Ceo ritual su snimili kamerom.

Anketa

Na snimku se vidi kako mladić sa kapuljačom na glavi najpre zadobija poverenje psa, češkajući ga i tiho mu pevajući reči "kefo zote". Već sledećeg trena on jadnu životinju navodi da legne, zabija joj nož u telo i tu ga drži, dok kuče najstrašnije zavija od bola.

Mladić tu ne staje, pa mu stopalom pritiska njušku, ne prestajući da pevuši, kao neku užasnu uspavanku, iste dve reči. Dok mu pas krvari pod nogama, on menja melodiju kao u transu. Ne zaustavlja se čak ni kada pas zacvili poslednji put.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NebojsaNS

pre 5 godina

Bihali, Buhanac i ostali momci i devojke iz Levijatana, hvala vam do neba na istrajnosti i pozrtvovanosti. Da vas nije bilo, sve ovo bi bilo zaboravljeno, a Bleki bi bio samo jedan pas vise koje se jedno jutro nije pojavio na ulici. Molim sve gradjane i medije da podrze njihovu peticiju za poostravanje kazna za zlostavljace zivotinja.

Nenad

pre 5 godina

Naravno da su malo dobili. Trebalo je minimum 10 godina,tesko zlo.

NekoKo

pre 5 godina

Prava ih kazna tek čeka. Biće živi odrani od batina.

Luna Lu

pre 5 godina

Mojim rodjacima su komsije otrovale dva tri kuceta. Nikada nisu odgovarali za to. Niti je bila prica da pripadaju navodno nekoj organizaciji.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17