• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.03.2016

17:28

GLIŠIĆ I PAROVIĆ: Dveri-DSS i SRS bi da nam sruše listu!

Zanimljivosti

GLIŠIĆ I PAROVIĆ: Dveri-DSS i SRS bi da nam sruše listu!

Podeli vest

Narodni savez Vladana Glišića i Miroslava Parovića pozvao je danas Dveri-DSS i SRS da javno izađu i narodu kažu zbog čeka se toliko trude da Narodni savez onemoguće da izađe na izbore

Narodni savez je saopštio da, iako je RIK-u podneo potpuno ispravnu listu koju je potpisima podržalo više od 10.000 građana, iz nejasnog razloga Dveri i SRS pokušavaju da Narodni savez onemoguće da izađe na izbore. 

Pod smešnom optužbom da na glasačkom listiću ne smeju da stoje prezimena Glišića i Parovića, ove dve stranke su već na samoj sednici RIK-a pokušale da obore našu listu, a kada im to nije prošlo onda su angažovali "zabrinutog građanina“ koji je u nedelju dostavio prigovor.

(VIDEO) U ZORU PREDATA IZBORNA LISTA Složno za Srbiju-Narodni savez-Glišić-Parović

Naravno da mi nismo naivni da pomislimo kako "zabrinuti građani“ nedeljom pišu prigovore Republičkoj izbornoj komisiji, te stoga pozivamo Dveri-DSS i SRS da javno izađu i narodu kažu zbog čeka se toliko trude da nas onemoguće da izađemo na izbore. 

- Mi verujemo da su se oni uplašili činjenice da smo mi jedini predstavnici pristojne nacionalne opcije u Srbiji i da na taj način već samim postojanjem pokazujemo ''golotinju'' njihove lažne patriotske politike - dodaje se u saopštenju.

- Bilo kako bilo, uvereni smo da im ovaj menaver neće proći i da će samo ojačati našu poziciju. A ljudi u koaliciji Dveri-DSS treba da se pogledaju u ogledalo i sebi objasne zašto svake nedelje sede sa strankama Bojana Pajtića, Nenada Čanka, Sulejmana Ugljanina, Zorana Živkovića i Saše Radulovića i sa njima pozivaju NATO da se umeša u izbore u Srbiji, dok bi radikali konačno mogli da iskažu makar mrvu poštovanja za to što smo svi mi godinama branili njihovog lidera dok je bio u Hagu - dodaje se u saopštenju Narodnog saveza.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17