• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.03.2017

19:00

(VIDEO) VUČIĆ NA MITINGU U POŽAREVCU: Neka oni mere ono što se ne meri - MI ĆEMO DA MERIMO RAD I LJUBAV PREMA SRBIJI!

Zanimljivosti

(VIDEO) VUČIĆ NA MITINGU U POŽAREVCU: Neka oni mere ono što se ne meri - MI ĆEMO DA MERIMO RAD I LJUBAV PREMA SRBIJI!

Podeli vest

Lider SNS, predsednički kandidat i premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je na velikom predizbornom mitingu u Požarevcu da ga brine želja opozicionih lidera da naprave obojenu revoluciju u Srbiji i istakao da lideri bivšeg režima vode prljavu kampanju prepunu mržnje i uvreda

18.37 - U salu je ušao predsednik SNS Aleksandar Vučić, a okupljeni skandiraju 'Pobeda, pobeda'.

On se zahvalao na 'divnim rečima' prethodnim govornicima.

- Kod nas Srba je uvek najteže bilo pobeđivati. Više smo uživali u sopstvenim porazima. Na poraze smo naučili, hoću to da menjamo - hoću da nam bude normalno da pobeđujemo, da idemo napred a ne nazad - rekao je Vučić.

Informer

On je rekao da ga brine želja opozije da izazovu 'makedonski scenario'.

- Šta god da rade, ne ću im dozvoliti da naruše mir.  Ma koliko pretili i vikali, šta god činili i šta god rade, neću im dozovliti da ugroze mir vaše dece! Neće biti pucanja u Srbiji! Ako pobede, priznaćemo, ako pobedimo, slavićemo jedan dan, a onda idemo da radimo - poručio je Vučić.

 

On je dodao da želi uspeh Srbije, a ne vraćanje u prošlost.

- Potrebno je da se ujedinimo ukoliko želimo pristojnu i modernu Srbiju i znam da se ne plašite onih koji žele Srbiju da vrate u prošlost. Njih se ne plašim ni ja, ne želim imena da im pominjem. Svi imaju program "Mrzimo Aleksandra Vučića", mrzite me, ali mi dolazimo da vas pobedimo 2. aprila i da pokažemo da želimo budućnost, a ne prošlost - naveo je Vučić i podvukao:

- Naš posao je da se izborimo da se Srbija ne vrati u prošlost. Ne brinite nek oni rade svoj posao, neka vređaju, mi ćemo da merimo uspehe. Neka oni mere ono što se ne meri, mi ćemo da merimo rad i ljubav prema Srbiji - dodaje je lider SNS.


Predsednički kandidat vladajuće koalicije pitao je a šta drugo, osim mržnje, njegovi protivnici mogu da ponude.

- Svi se skupite, 10-15, koliko vas ima, na tu crtu koju ste tražili. Dolazim i ja, da vas pobedimo 2. aprila, da pokažemo da Srbija hoće budućnost, a ne prošlost - poručio je Vučić.

Vučić je primetio da Srbima koji su otišli iz zemlje sada lakše, jer je Srbija ugledna, te da počinju da razmišljaju da se za godinu, dve vrate u Srbiju, dok oni koji su planirali da odu da to ne učine.

- Ja vam kažem, ostanite u Srbiji. A i za vas koji ste otišli molićemo vas da se vratatite jer će Srbija biti dobro mesto za vas, da možete da živite od svog rada - zaključio je Vučić. 

Informer

18.30 - Predsednik Pokreta Snaga Srbije Bogoljub Karić rekao je da 'ovo vreme istorije'.

- Našem pobedniku Aleksandru Vučiću treba da damo apsolutnu podršku. Na takve ljude ne možemo da naiđemo svaki dan. Ljude koji ne žale sebe za svoj narod, ljude koje vole svoj narod i svoju zemlju - naveo je Karić.

printscreen

- Kada je Putin nasledio Rusiju od Jeljcina, u takvom je stanju bila i Srbija pre 2012. godine. Dosovci su sve uništili, ostavili su ljude bez posla... Za tri godine, sve je izmenjeno. Postoji red i organizacija - istakao je Karić.

- Mi smo danas jedna od retkih zemalja u Evropi koja beleži rast. To nam daje nadu da će biti sve više fabrika i sve više radnih mesta. Sve zahvaljujući našem pobedniku Aleksandru Vučiću - dodao je Karić i potom dodao da Vučiću veruju ne samo u Srbiji već i u svetu.

- Zato je on poštovan u Briselu i Vašingtonu, u Moskvi i Pekingu - podvukao je Karić.

Informer

On je pozvao sve građane da 2. aprila izaberu Aleksandra Vučića.

18.22 - Ministar rada Aleksandar Vulin treći je govornik na skupu.

- Dugo i predugo Srbija nije bila tako uspravna i ponosna, dugo i predugo Srbija nije bila tako dostojanstvena, dugo i predugo Srbija nije tako pobeđivala. Zahvaljujući čoveku koji je imao hrabrosti da govore kada su drugi ćutali, zahvaljujući jednom čoveku Aleksandru Vučiću, Srbija danas pobeđuje - konstatovao je Vulin i dodao:

printscreen

- Od kako Srbija odlučuje o sebi, a ne kad od njoj odlučuju amabasadori, Srbija ide napred. Nema nazad u vrećanja u vreme dosovskih palikuća, nema povratka u vreme pljačkaških privatizacija - rekao je Vulin.

- Prvi put bez ijedne kapi krvi pobedili smo na Kosovu, prvi put bez ijedne razbijene glave možemo da kažemo - Srbija nije genocidna - osvrnuo se Vulin na odbacivanje revizije tužbe BiH protiv Srbije i NATO 'šamar' vojsci Kosova.

printscreen

18.17 - Dramski umetnik iz Požarevca, Slobodan Boba Stepić objasnio je zašto daje podršku Vučiću.

- Aleksandar Vučić ima sve osobine velikog državnika kakav je Miloš u svoje doba bio. Zato sam rešio da mi dam apsolutnu podršku - jer sam video kod njega ogromnu energiju, spremnost na marljiv rad i ličnu žrtvu - naveo je Stepić.

printscreen

- Kao profesionalni glumac, mogu da ocenim kada neko glumi, glumata, a kada je iskren. Siguran sam da Aleksandar Vučić niti glumi niti glumata, sigiran sam da nas on uvodi u sigurnu luku, luku koja se zove pristojna i bogata Srbija - naveo je 

18.10 - Prvi govornik na skupu je Nebojša Stefanović, potpredsednik SNS.

- Svakog dana me iznenadi bahatost Jankovića, Jeremića, Obradovića, Radulovića i njihovi sateliti. Neprekidno pozivaju na 'ukrajinski' i 'makedonski' scenario. Nije im bitno da li će poginuti neko dete, samo da se domognu fotelja. Neće se u Srbiji pucati, ne razmišljajte o nasilju, to je naša poruka njima. Srbija će uz Aleksandra Vučića imati mir, spokoj i napredak - rekao je Stefanović.

printscreen

- Jedina njihova želja je da se vrate na vlast i nastave sa pljačkanjem Srbije, da nastave tamo gde su zaustavljeni 2012. godine. Ta dosovska lažna elita ne samo da ne nudi nikakav program, već se sve ono što nude svodi na primitivizam - rekao je Stefanović.

- Jeste čuli šta izgovara Ivan Ivanović, šta izgovara Vlado Georgiev. Ništa se odvratnije nije pojavilo na srpskoj političkoj sceni u zadnjih 50 godina - rekao je Stafanović.

18.05 - Miting je počeo intoniranjem himne Srbije 'Bože, pravde'.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 7 godina

GLAVU GORE I PONOSNO NAPRED DO POBEDE. BUDIMO PONOSNI. NEMAMO ČEGA DA SE STIDIMO. 2. APRILA SVI NA IZBORE OSTVARIMO PREKO 60%.VUČIĆ PREDSEDNIK SRBIJE

smb

pre 7 godina

postovani zaposleni ovog lista ogromno hvala da stavljate video, nije svaki put lako da se to pronadje. a slike su lepe, ljutio se koliko god ko hteo veoma je dobar osecaj znajuci da vucic kandiduje, da ima i volju i energiju i znanje, sposobnost i hrabrost da vodi zemlju dalje. nije u danasnje vreme to nimalo lako. pozdrav.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija