• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

16.02.2015

15:48

DOSTA ZLOČINA! Kuvanje žabe

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Kuvanje žabe

Podeli vest

Sve te silovane afere imaju samo jednu svrhu: da srpsko javno mnenje uvedu u stanje kolektivne haos-narkoze u kojem više ama baš ništa nije neverovatno

Troje je novina: "Blic", "Kurir" i "Alo", a tema samo jedna. Svakoga dana na bar jednoj od tri naslovne strane izađe novi zvečeći napad ili na predsednika Nikolića, ili na guvernerku Tabaković, ili na nekog od ministara. Da se Vlasi ne dosete, u istim tim novinama, po sad već razrađenom sistemu,  svakim zgodnim povodom naširoko hvale PPV Vučića iako bi ga najradije, samo da smeju i mogu, odmah skratili za glavu.

Sve te silovane afere imaju samo jednu svrhu: da srpsko javno mnenje uvedu u stanje kolektivne haos-narkoze u kojem više ama baš ništa nije neverovatno

Elem, kada (juče, u petak) u "Blicu" na naslovnoj strani ritualno zakolju Vulina jerbo je Vlada Srbije odlučila da za Ministarstvo rada kupi nove službene automobile, a u istom tom broju na istoj naslovnici preko cele duplerice nahvale Vučića zbog "teške, istorijske odluke" da ode u Zagreb na inauguraciju Kolinde, pa kome patriotiše cajtung urednici rade o glavi? Vulinu ili Vučiću?

Ili, kad "Kurir" u utorak objavi da je ministar Nikola Selaković postavio strica Manojla za jednog od direktora "Železnica Srbije" iako za to nemaju ama baš nikakvih dokaza osim činjenice da se ministar preziva isto kao stric, treba biti klinički debil pa pomisliti da je to napad na Selakovića.

VUČIĆ

Tanjug

Najkasnije u poznu jesen ove 2015. Srbe će pokušati da nateraju da poveruju u finalnu laž da je on šef mafije!

Konačno, kad "Alo" sve svoje ovonedeljne megasuperekskluzivne priče o Staniji, Soraji i viršla-čarapama Novakove supruge Jelene (!?!) garnira novim "spektakularnim tajnama" o Tominoj kući u Bajčetini, silovanim aferama o Jorgovankinom zetu i ministrima koji - sram ih bilo - nemaju privatna kola, to, naravno, nema ama baš nikakve veze sa bilo kim od navedenih.

O Vučiću se ovde radi, ljudi moji. Samo i jedino o Vučiću. Sve te silovane afere imaju samo jednu svrhu: da srpsko javno mnenje uvedu u stanje kolektivne haos-narkoze u kojem više ama baš ništa nije neverovatno. Poput one žabe koja se brčka u mlakoj vodi da bi na kraju bila živa ukuvana, tako danas Srbe lažnim zvečećim aferama o Tomi, Vulinu, Selakoviću, Jorgovanki pripremaju da najkasnije u pozno proleće ove 2015. poveruju u najveću, finalnu laž o Aleksandru Vučiću kao šefu mafije. Jer neće i nikako, jelte, ne može biti da je on pošten dok su svi oko njega lopovi. Neće i ne može biti da on valja dok baš niko od njegovih ne valja. Neće i ne može biti da je on u pravu dok su svi oko njega u krivu.

No, možda sve ovo što se dešava i nije tako loše... Jer, kad se uskoro najcrnje gadosti o premijeru Vučiću iz Brkićevog "Tabolida" i fantomskog "Telepromptera" presele u ove troje gorepomenute dnevne novine, tada ćemo mi Srbi polagati test inteligencije.

Ili jesmo ili nismo idioti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija