• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

29.01.2017

12:52

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: SPREMANJE ZA RAT!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: SPREMANJE ZA RAT!

Podeli vest

Ako želiš mir, spremaj se za rat, kaže stara latinska izreka. U Srbiji je to danas jedina moguća državna politika. Jer, tek kada svi srpski dušmani, i oni iz najbližeg komšiluka, ali i oni iz vrha zločinačkog NATO pakta, izračunaju da im se nipošto ne isplati da napadnu Srbiju, tek tada će ova zemlja imati dugoročnu perspektivu ekonomskog razvoja i stabilnosti. Tek tada će naša deca imati sigurnu budućnost

Ako želiš mir, spremaj se za rat, kaže stara latinska izreka. U Srbiji je to danas jedina moguća državna politika. Jer, tek kada svi srpski dušmani, i oni iz najbližeg komšiluka, ali i oni iz vrha zločinačkog NATO pakta, izračunaju da im se nipošto ne isplati da napadnu Srbiju, tek tada će ova zemlja imati dugoročnu perspektivu ekonomskog razvoja i stabilnosti. Tek tada će naša deca imati sigurnu budućnost.

Tek kada svi srpski dušmani, i oni iz komšiluka, ali i oni iz vrha NATO, izračunaju da im se nipošto ne isplati da napadnu Srbiju, tek tada će ova zemlja imati dugoročnu ozbiljnu perspektivu ekonomskog razvoja i stabilnosti

Svako ko tvrdi drugačije, svako ko priča bajke da nam ne treba ozbiljna, najmodernijim oružjem i opremom snabdevena vojska, jerbo 'ovo je 21. vek i mi nemamo više s kim da ratujemo' (!?!), svako takav jeste ili idiot ili je soroševsko-šiptarskim kešom masno plaćen da od Srba pokuša da napravi idiote. I tačka na svaku dalju raspravu.

E baš zato je vest koja je ove nedelje pristigla iz Minska - da Vučić sa Lukašenkom dogovara isporuku novih 12 'migova 29' i dva diviziona raketnog sistema 'S-300' - najbolja moguća vest. Ako bi se, uz pomoć Vladimira Vladimiroviča Putina, realizovao vojnotehnički sporazum Srbije i Belorusije, naša zemlja bi postala ne samo vojna sila već i ekonomski najperspektivnija država regiona.

Da se razumemo, Srbija sa 22 'miga 29' i sistemom S-300 nije više ista Srbija. To nije više ona zemlja koja mora bespogovorno da sluša i pristaje na poniženja, to više nije ona zemlja koja se destabilizuje na briselsko dugme. Srbija sa 22 'miga 29' i sistemom S-300 je zemlja čije interese svi uvažavaju, pa i oni kojima ti interesi nisu po volji. To je zemlja s kojom se ne šali, zemlja s kojom se planovi prave ne na godinu, već bar na deceniju.

S-300
Srbija sa 22 'miga 29' i sistemom S-300 nije više ista Srbija. To nije više ona zemlja koja mora bespogovorno da sluša i pristaje na poniženja

Elem, sve dok Hašim Tači, Isa Mustafa, Kadri Veselji i ostali šiptarski zlotvori uopšte razmišljaju o mogućnosti da nekažnjeno 'počiste' Srbe sa severa Kosova, sve dok ustaše udružene sa bošnjačkim militantima definitivno ne shvate da sa Srbijom više nema igre i ne odustanu od ideja o osvajanju zapadnog dela Republike Srpske, sve dotle na ovim prostorima nema i ne može biti pravog mira i ozbiljne perspektive.

Na kraju vratimo se na početak: Ako želimo mir, ako želimo budućnost za svoju decu i unuke, moramo da se spremamo za rat.

Eto tako. Tako i nikako drukčije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 7 godina

Bravo svaka cast za tekst!!ja kada to pisem u komentare meni lupaju minuse gay populacija u Srbiji i zene koje ne zele da nihovi junaci od muzeva i sinova idu brane Srpsku zemlju...ja tebi ukradem i isteram te iz tvoje kuce....posle toga sedemo ti i ja pa i taj moji drug koji mi je pomogao u tu otimacinu da pregovaramo i dogovaramo kako bi ti mogao bar jednu sobu da koristis pa mozda i kupatilo povremeno...alo bre ko je ovde lud?

veliborxxl

pre 7 godina

Tako je... Kada imas naoruzanje nije nikome sve jedno da se sa tobom igra!!!

Aleks

pre 7 godina

Dragane, pogledaj realno na ratnu euforiju Srbije! Niko se ne sprema niti misli o ratovanju, ubijanju, silovanju, pljačanju, osim Srbije!!! Srbijica se sprema za rat isto kao nekada "naš pokojni usrećitelj Juźnija Slovena, naš novi Vožd" Sloba! Zar ne vidiš da ratna histerija ubijanja komšija opasnija je nego devedesetih godina, kada su Srbiji bili uzor Arkan, Draža, Nedić, Ljotić, i mitološka blebetanja o nekakvom " nebeskom narodu i porazu na Kosovu Polju, i granicama Velike Srbije čak do Tokija, Saturna i Andrimeda"! Dragane, budi realan, osudi kupovinu ogromnog oružja koje siromašna i gladna Srbija mora krvavo da plaća, jer gladnome narodu beogradskog pašaluka ne treba oružje, nego im treba hrana, medicina, zubara, bolnice, starački domovi, škole, zabavišta, dobre plate i penzije!!! Zar Srbijica nije naučila u tri zadnja i pogubna rata za Srbiju, da im ne trebaju više grozni ratovi, nego samo mir, neutralnost, dobra ekonomija i politčka stabilnost i mudrost! G

banat1952

pre 7 godina

A da li ti znas, pametnjakovicu, da Svajcarska koja nikada u svojoj istoriji nije ratovala, ima armiju koja je treca u Evropi po snazi i opremljenosti i kod njih se sluzi vojni rok. Pametnom dosta.

ZG

pre 7 godina

Švicarska uopće nama stalnu vojsku! Tamo svaki čovjek do 60 godina ima oružje kod kuće za slučaj rata, ali nema nikakve jake vojske i zato tvrdim da lažeš!!

Dragan

pre 7 godina

Svaka cast na tekstu. Napkon da neko u medijima glasno kaze sta je istina a ne ona istina koju propagiraju zlocinci Nato-a i Sorosa i Kandicke, Milicke i ostalih fukara

sima

pre 7 godina

I ako jako tesko i jako retko pisem , kada se sa nekim slozim, moram priznati definitivno, mada to i nije bio moj stav ranije, da sam ipak tako reci progledao, i shvatio, nadam se na vreme, da je tema i odgovor na termu, potpuno istinita. Tako i niakko drugacije. Makar mi vristali sta to kasnije znaci ili sta ce znaciti,. tako je, pa neka izvole....Dosta je bilo vise uvlacenja, samo su nam patike napolje ostajale, a glava u njihovim zadnjicama...Nisam nikakva pristalica ponizenja, rata, ili zavrzlama, ali drugog resenja nemamo. Ili ce oni krenuti, pa biti napokon, uz zastitu Rusije, ali samo zastitu, sravnjeni sa zemljom, i da nikad vise nemamo problem sa njima, ili nas nece biti vise....

englezii

pre 7 godina

Alal vera G Vucicevicu ! Svaka Vam je k'o u Njegosa na mestu !

mili

pre 7 godina

Neka, hvala. Ipak cu ja dete da posaljem u zemlju gde ce biti placen za njegov rad i gde mu ekonomski prosperitet ne zavisi od toga da li drzava ima borbeni avion. Da li postoji normalan covek koji misli da jedna zemlja (drzava je teska rec), treca najsiromasnija u Evropi, moze da se ikako odbrani od Nato alijanse, ako ovi budu resili da napadnu? Ako postoji, neka mu je samo veselo. Devastirano zdravstvo, skolstvo, hiperprodukcija doktora, beda i jad, a kupujemo oruzje. Nikad ovaj narod nece nauciti, nikad. Zato i tone sve dublje, dovoljno je pogledati oko sebe. Ono sto su zuti zapoceli, ovi zavrsavaju.

Furtula

pre 7 godina

Jesi sam smislio komentar il' ste porodično većali?

Gabrinjo

pre 7 godina

Za rat nisu samo izdajnici, dosmanlije i SorošNATO plaćenici, svaki normalan građanin jedva čeka da krenemo u osvajanje drevnih srpskih teritorija!

Srb

pre 7 godina

Свако ко има и грам мозга ће рећи да је нормално хранити своју а не туђу војску и да све што држава купује или добија за потребе ВС је добро, што би Србија себи везала и руке и ноге ако унапред зна да јој је народ под сталном претњом, на Косову и Метохији поготово, у Републици Српској такође, па и у самој Србији имамо пар жаришта која могу да букну. Јака војска Србије уз руског савезника је једини гарант опстанка српског народа на Балкану.

A Semjonov

pre 7 godina

Vucicevic govori Srbima ono sto je Izrael,drzava Jevreja shvatila onog trenutka kada je podigla svoju prvu nacionalnu zastavu: " Nikad vise pogrom". Da Izrael o tome ne razmislja svakodnevno, u okruzenju stotina miliona neprijatelja, jevrejska drzava bi odavno nestala sa lica zemlje. Zivela Srbija i Vojska Srbije!

Svaka cast

pre 7 godina

Alal ti vera za napisano, slažem se i podpuno podržavam! Ja sam spreman!

Kiza

pre 7 godina

Na žalost, tako je ! Ali i ovo je premalo, jer da bi bili "shvaćeni ozbiljno", treba nam sve ovo - puta pet !!

Mile

pre 7 godina

Kako god da okrenes covek je 100% u pravu bez obzira sto je skupo. Uz opremu treba razmotriti i materijalni polozaj pripadnika vojske jer nam se sada osipaju najosposobljeniji

Zivko

pre 7 godina

Molim gospodina glavnog urednika Dragana J.Vucicevica da napise kolumnu na temu ''Migracija mladih radno sposobnih u zemlje zapadne Evrope,Ameriku i Rusiju''. Kada bude napisao znacu da ste pravi list.

Radovan

pre 7 godina

Savršeno tačan text. I drago mi je da tehnika dolazi od pravih prijatelja. Mislim da bi nam trebalo i nešto oklopnih helikoptera. Jer smo u poluokruženju šiptara-terorista,BiH-mudžahedina i Hrv.-ustaša. n

NOLAN SMIT

pre 7 godina

BRAVO MAJSTORE,SVE SI REKAO O FAŠISTIČKOJ BAGRI .SAMO NAPRED,SVAKO DOBRO.n

dragan

pre 7 godina

tako je vucko hvala bogu da se naoruza srpska vojska a ne jugoslovenska jna sa srpskim parama  koja je najveci zlocin ucinila srpskom narodu i srpskim oficirima onako je izdavsi sa sve onim prdonjama u vrhu nediramo nikoga ali ako nam opet pocnu mahati kamama dobro ce se opeci! \n

bora

pre 7 godina

svaka cast da I u nasoj majci Srbiji postoje novine kao ove I da mi koji volimo svoju zemlju mozemo procitati nesto patriotsko ane kao sto su novine anti srbske I na usluzi okupatoru poz ida ste mi zivivi zdravi Kanada

Barbara Liry

pre 7 godina

Sve su to konstatacije i svaka je na mestu. Pomoc, podrska, saradnja ili kako god zvali Srpsko naoruzavanje ili: "... spremaj se za rat..." stize iz Rusije i Belorusije. Toliko da nebi bilo sumnje ko je kome sta. Bravo Vucicevicu!

Cro

pre 7 godina

Nego, general Matis, ministar obrane Trampa Srbina veli jučer da treba pomoći vladi Kosova da formira vojsku......

Mrki

pre 7 godina

Svaka ti je ko Njegoseva ja tu ne bih vise komentarisao BRAVO

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17