• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

29.12.2019

20:07

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - NASILJE IM JE JEDINA OPCIJA

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - NASILJE IM JE JEDINA OPCIJA

Podeli vest

Stvarno, ljudi, a šta bi sa 'Jovanjicom'? Kako je moguće da su pre samo dve-tri nedelje svi odreda đilasovci tvrdili da imaju čvrste, neoborive dokaze da su predsednik Aleksandar Vučić i brat mu rođeni Andrej narko-mafijaši, a sada svi ćute kao zaliveni? Kako to da su i Đilas i njegova posilna Marinika i onaj potrčko Aleksić i svi oni tamo po spisku i dalje nekakvi relevantni, u 'Danasu', na N1, ali i na RTS svakodnevno citirani političari, a da su uhvaćeni u tako očiglednoj, monstruoznoj laži?!

 

I kako to, moliću lepo, ni za jedan od takozvanih nezavisnih medija tema nije tako velika afera. Što bi reko njihov Boško Obradović: Gde bežite? Što ćutite? Je l' stvarno mislite da lažima, bolesnim lažima, možete oteti vlast? Ne biva to, bando đilasovska hejterska. Pa nisu Srbi ni ludi, ni kod očiju ćoravi. Vidi ovaj narod sve. Vidi, ume da sabere i oduzme, pa da razume ko radi i gradi, a ko samo pljuje i ruši, ko ima ozbiljnu politiku, a kome se sve svodi na mržnju i nasilje.

Jasno je ovde, dakle, sve. Ne treba ja ovde previše da tupim slova da biste vi videli ono što je očigledno. Ali baš zato što je tako i toliko jasno, baš zato je mnogo opasno.

Oni koji su u sad već višegodišnje pokušaje rušenja vlasti u Srbiji uložili silne milione postaju sve nervozniji. I oni će onda đilasovske hejtere gurati u sve veće zlo. Jer sada je i njima posve jasno da politikom, kampanjama, pa i najstrašnijim lažima ne mogu da otmu vlast.

Ostaje im, zato, još samo da izazovu krvavo nasilje, da uz pomoć zapadnih centara moći pokušaju da sprovedu ukrajinski, rumunski ili bar makedonski scenario obojene CIA revolucije.

Teške reči? Opasne najave? Imam li ikakav dokaz? Pa gde ćete veći dokaz od svega ovoga što oni po Srbiji rade mesecima i godinama unazad? To vam je, znate, logika gvozdenih determinizama.

Đilasu i njegovima Srbija treba da bi ponovo nesmetano državne milione trpali u svoje tajkunske džepove, a Zapadu Srbija treba što slabija i uniženija kako bi bez otpora pristala da radi u korist svoje štete - da se odrekne Kosova i Republike Srpske i da bez mnogo buke uđe u NATO. Tu su im se, zlotvorima i onim spolja i onim iznutra, poklopili interesi i zato će, nema nikakve sumnje, pokušati da u Srbiji naprave neko krvavo zlo.

Daj Bože da grešim.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoki

pre 4 godine

Dragane kako vas nije sramota da objavljujete sliku devojčice iz sanitete. Vi ste dno dna.

Saradžogla

pre 4 godine

Зоки,не браним Драгана али што је то незаконито?Дете није снимано тајно без одеће!ТО БИ БИЛО ,,ДНО ДНА'' ПЛУС ЗА БАТИНЕ! Битно је да је девојчица жива али начин како је наивно ушла у ауто је за коментар.12 година живота говоре да дете не би требало да буде толико наивно?То да објасне родитељи?ДЕТЕ,БЕЖИ АКО НЕКО СТАНЕ СА АУТОМ И ЖЕЛИ НЕКИ РАЗГОВОР!ПС.Америка ... Стао комби фургон (без прозора) и изашао човек као држећи велики пакет!Позвао девојку из оближњег дворишта да му покаже адресу са пакета!Пришла је и добила ударац и онесвешћену је убацио у комби! На жалост,нађена је мртва!Дешавају се убиства од стране познатих жртви.

predsednik

pre 4 godine

Optuzbe se objavljuju u sudu, a ne po medijima.

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - ON, ONI I MI
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - ON, ONI I MI

On nas je spasio bankrotstva, izvukao nas je bukvalno sa same ivice državnog i nacionalnog ponora do koje su nas za 12 godina neodgovorne vlasti doveli dosistički nitkovi. On je od 'Jata', najcrnjeg gubitaša pred gašenjem, napravio 'Er Srbiju', najuspešniju avio-kompaniju u regionu. On je od najvećih srpskih ekonomskih problema - Železare Smederevo i RTB Bor - napravio najuspešnije kompanije koje zapošljavaju nikad više ljudi

22.12.2019

18:56

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17