• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.03.2024

13:34

Nebojša Bakarec: Besramni Đilasovci sami sebi dodelili Oskara za pljačku Srbije do 2012.!

Zoran Sinko

Kolumne

Nebojša Bakarec: Besramni Đilasovci sami sebi dodelili Oskara za pljačku Srbije do 2012.!

Podeli vest

Danas 18.3.2024. godine, je dan kada se sećamo pogroma Albanaca nad Srbima na KiM, koji je trajao od 17.3. do 19.3.2004. Danas Skupština Srbije bira Anu Brnabić za predsednicu Skupštine. Sednica je započeta minutom ćutanja za žrtve pogroma nad Srbima na KiM 2004. godine. Đilas, Marinika i ostatak te koalicije, nisu se oglasili ni 17.3.2024. ni 18.3.2024. godine, da obeleže i osude dve decenije od albanskog pogroma nad Srbima iz 2004. Đilasovu koaliciju ne zanimaju ni KiM, ni srpski narod na KiM. Đilasova koalicija je na strani fašiste Aljbina Kurtija. Đilasova koalicija nema saosećanja prema srpskom narodu. Đilasova koalicija je ekspozitura Kurtijeve stranke u centralnoj Srbiji.

Đilasovce ne zanimaju ni KiM, ni pogrom nad Srbima, već ih zanimaju samoljublje i narcisoidnost. Đilasovi poslanici su danas u Skupštinu doneli fejk statue Oskara, koje im je kupio njihov šef Đilas. Zamislite, ne donesu srpske zastave, srpski grb, ne žale nad stradanjem Srba na KiM, već su nabrekli od samoljublja i narcizma, samodopadnosti, samozavaravanja da su dobIli Oskara. 

Foto: Ata images

 

Zašto je Đilas dodelio lažne Oskare svojim poslanicima?

Đilas je sebi dodelio Oskara, zbog toga što je „zaradio“ 619 miliona evra, iz budžeta Beograda, u periodu dok je bio gradonačelnik.

Đilas je sebi dodelio Oskara za strašno porodično nasilje koje je izazvao 2014. godine, nad bivšom suprugom i njenim roditeljima.

Marinika je dobila Oskara za Rezoluciju o genocidu, koju je podnela Skupštini Srbije 2016. godine, kojom je srpski narod optužila za genocid.

Marinika je dobila Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu "Hunger strike", koji je režirao Dragan Đilas! Glavnu ulogu u filmu je igrao Dragan Đilas, a u filmu su još glumili i Jelena Milošević, Miroslav Aleksić, i Janko Veselinović. Scenario je napisao Dragan Đilas!

Foto: informer.rs M.R.

 

Miroslav Aleksić je dobio Oskara za pljačku Trstenika.

Miroslav Aleksić je dobio Oskara zbog toga što je jedva završio srednju školu.

Radomir Lazović je dobio Oskara za to što se lažno predstavlja, kao „radnik u kulturi“, a u stvari je student od 43 godine.

Radomir Lazović je dobio Oskara za valjanje u sopstvenoj povraćki!

Zdravko Ponoš je dobio Oskara za uništavanje Vojske Srbije. 

Zdravko Ponoš je dobio Oskara zbog toga što ima hrvatsko državljanstvo.

Borko Stefanović je dobio Oskara za prodaju Kosova i Metohije!

Borko Stefanović je dobio Oskara zbog toga što je kao i svaki glumac uspešno promenio kršteno ime!

Bora Novaković je dobio Oskara za pljačku Novog Sada!

Bora Novaković je dobio Oskara zbog toga što je više puta osuđivan!

Ćuta Jovanović je dobio Oskara za količinu Rubinovog „Vinjaka“ koju može da popije.

Ćuta Jovanović je dobio Oskara zbog toga što glumi treznog čoveka.

Svi zajedno su dobili Oskara za ulogu u filmu „Kako smo opljačkali Srbiju“.

Jedini problem sa ovolikom količinom lažnih Oskara, je to što se zbog ovakvih „postignuća“ ide u zatvor. Jedan savet đilasovcima kojima su lažni Oskari udarili u glavu. Umesto što sami sebi poklanjate Oskare, poklonite jedan dinar, poklonite samo mali deo onoga što je opljačkao vaš Multikom šef, poklonite, donirajte taj novac Srbima sa Kosova i Metohije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija