• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.03.2015

20:04

TADIĆ MUDRUJE: Vlada ne radi na ekonomiji kako treba

Politika

TADIĆ MUDRUJE: Vlada ne radi na ekonomiji kako treba

Podeli vest

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić ocenio je u Paraćinu da Vlada ne obavlja ekonomske poslove kako treba i zato ima tri puta manje investicija a tri puta veće zaduženje od prethodne Vlade, saopštila je večeras ta stranka

- Zameram Vladi što ne obavlja ekononmske poslove na način kako je to potrebno. Vlada optužuje prethodnu Vladu da nije dobro radila, a ova Vlada ima tri puta manje investicija od prethodne i tri puta više zaduženja - rekao je Tadić novinarima u Hotelu "Petrus". 

- Dakle, tri puta veća zaduženja i tri puta manje investicija, u odnosu na prethodnu, to je moja suštinska zamerka sadašnjoj Vladi - istakao je Tadić. 

On je doda da su ključni propusti Vlade što ne postoje intenzivne mere zapošljavanja i dovođenja investitora. 

Tadić je objasnio da je njegova sinoćna poseta Paraćinu bila u cilju priprema za lokalne i pokrajinske izbore.

Želim da sa mojim prijateljima u Paraćinu izgradimo infrastrukturu Socijaldemokratske stranke i da vidima kako lokalni gradovi mogu da se razvijaju i da donesemo planove i programe kako raditi da bi naša politika bila plodotvorna, saopšteno iz Povereništva ove stranke u Jagodini. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cole5

pre 9 godina

za vreme njegove vladavine se u ekonomiji mnogo bolje radilo, nekazem da je sad sjajno, ali smo u vreme njegove vladavine supruga i ja ostali bez posla ( ona 53 godine ja 60 godina oboje radili u nip politika a ja posle u futuriplus ). sad prezivljvamo od onoga sto ona zaradi cuvajuci nepokretnu staricu od 90 godina

CIRINELA

pre 8 godina

Treba vremena ispraviti one tvoje veleumne brljotine i obećanja dato jos od prvog mandata da ćes otvoriti i zaposliti 500 000 novih radnika a karijeru zavrsio sa minus 400 000 gsn Francetiću a poslednja kampanja ti je bila sačuvati ako se išta sačuvati može. Realna zamerka je da ti nisi bio za taj posao i da bi Srbiji bilo mnogo mnogo bolje da su umesto tebe izabrali onog Šećerovskog.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17