• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj, Keković

10.05.2015

21:00

ISTRAGA O ČUMETOVIM PARAMA Doneo milione avionom Miće Megatrenda!

Politika

ISTRAGA O ČUMETOVIM PARAMA Doneo milione avionom Miće Megatrenda!

Podeli vest

Ljubiša Buha je u oktobru 2014. iz Pariza doneo 10 miliona evra u kešu privatnim avionom Miće Jovanovića, tvrdi Čumetova žena Ivana Buha


Ljubiša Buha Čume je u oktobru 2014. doneo iz Pariza oko 10 miliona evra u kešu privatnim avionom Miće Jovanovića, vlasnika Univerziteta "Megatrend"!

Darko Cvetanović

Neko mu je jesenas javio da mu se sprema hapšenje i on je te milione, koliko znam, prebacio u Crnu Goru
Ivana Buha

Ovo ekskluzivno za Informer tvrdi Ivana Buha, još uvek zakonita supruga nekadašnjeg vođe surčinskog klana i prvog srpskog svedoka saradnika.

VIP prolaz

Ona tvrdi da Čumetove torbe s novcem niko na beogradskom aerodromu nije kontrolisao jer je koristio VIP prolaz!

- Te pare je potom doneo kući u Surčin i bahatio se, razbacivao novčanice, busao se... - priča Ivana, koja nam je i ustupila sliku na kojoj se vidi Buhina maloletna ćerka kako sedi na bračnom krevetu pored gomile od 2,2 miliona evra.

Više tužilaštvo u Beogradu je odmah po objavljivanju tih fotografija u Informeru naložilo da se ispita poreklo tih para i kako su tačno stigle u Srbiju. Taj novac je Buha, navodno, doneo mesec i po dana pre nego što će biti uhapšen zbog napada na Ivanu i njeno obezbeđenje.

Mića: Čume mi je samo prijatelj!

Tanjug

Mića Jovanović, vlasnik Univerziteta "Megatrend", tvrdi za Informer da Čume nije leteo u Francusku njegovim, odnosno avionom avio-kompanije koju drži njegova supruga Milica:
- To su besmislice! Avioni kompanije moje supruge ne lete u Srbiju, to može da se proveri. Jedan avion je u Ženevi, a drugi u Kanu i uglavnom lete na relaciji Madrid-Barselona-London-Moskva.
Jovanović kaže da Čumeta i njega veže samo puko prijateljstvo. Vlasnik "Megatrenda" dodaje da je u avgustu 2014. napustio Srbiju zbog, kako je rekao, medijske hajke protiv njega. Živi u Kanu i "povremeno skokne do Hrvatskog primorja", odakle nam se u petak javio sa svoje jahte.

Čumetova žena tvrdi da je on dobio dojavu da će zbog napada završiti u pritvoru, "pa je pare brzo sklonio":

- Neko mu je javio da mu se sprema hapšenje i on je te milione, koliko znam, prebacio u Crnu Goru u Prvu banku. To sve može da se proveri - rekla je Ivana.

Zbog ovih navoda s njom je već kontaktirala policija i pozvala je da dođe u Više tužilaštvo u Beogradu i da izjavu o Čumetovim parama. Policija je tim povodom kontaktirala i s Ljubišom, pa će i on biti saslušan.

Podsetimo, Ivana Buha je preko našeg lista javno optužila svog supruga da ubija i otima po Srbiji i da mu niko ništa ne može. Čume je na to odgovorio da je Ivana psihički bolesna osoba i ponudio nam je na uvid njenu medicinsku dokumentaciju.

Ivana je potom uzvratila da je njen muž psihički bolestan i da i ona ima dokaze za to.

Obijen sef?

Čume je, naime, zbog napada na Ivanu nedavno poslat u kućni zatvor uz nanogicu, a čim je stigao kući, prijavio je policiji da mu je neko obio sef i za to optužio suprugu. Rekao je da je u sefu bilo nešto nakita i dokumenata.

Ivana je negirala da je obila sef, tvrdeći da je Čume lažirao pljačku.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ana

pre 8 godina

Dal ce jednom da dođe kraj svim takvim osobama.Cisto sumnjam. Hvala Informeru sto pise o tome.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija