• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.06.2015

13:06

GDE SI KOLINDA, KUĆO STARA? Ivica opet oči u oči sa šeficom Hrvatske!

Politika

GDE SI KOLINDA, KUĆO STARA? Ivica opet oči u oči sa šeficom Hrvatske!

Podeli vest

Prvom potpredsedniku Vlade i šefu diplomatije Srbije Ivici Dačiću ponovo se osmehnula sreća, samo tri meseca pošto se u Zagrebu prvi put oči u oči sreo sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović. Ivica i Kolindica danas su se na bezbednosnom Forumu u Budvi opet nasmejani gledali, a pogledi su govorili više od reči...

Koliko snažan utisak je susret sa Kolindom ostavio na srpskog šefa diplomatije i predsedavajućeg OEBS, svedoči i nadahnuti govor koji je Dačić održao nešto kasnije:

- Potrebno je ojačati sposobnost Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) za sprečavanje sukoba i reagovanje na njih - ocenio je Dačić.

Ipak, kad smo ga pitali kako je protekao njegov današnji susret sa predsednicom Hrvatske, Dačić je za Informer.rs kao pravi džentlmen odgovorio:

- Susret sa predsednicom Hrvatske bio je veoma prijatan i korektan! Kratko smo razgovarali, ali ne bih da otkrivam detalje - poručio nam je Dačić.

Podsetimo, Ivica i Kolinda prvi put su se zvanično sastali 11. marta u Zagrebu.

Pogledajte kako je protekao taj susret:

Beta
Beta
Beta

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zrenjaninka

pre 8 godina

E baš i jesu jedno za drugo. Našli su se.l

yrenjaninka

pre 8 godina

" Kad to vidi ona njegova pleso-igračica"

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17