• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.08.2015

13:32

STEFANOVIĆ O AFERI LOTO: Izveštaj tužilaštvu šaljemo danas ili sutra

Politika

STEFANOVIĆ O AFERI LOTO: Izveštaj tužilaštvu šaljemo danas ili sutra

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je da će izveštaj o istrazi sumnjivog izvlačenja brojeva u 59. kolu igre na sreću Loto, tužilaštvu biti dostavljeno večeras ili sutra ujutro

On je, u izjavi novinarima, istakao da je Ministarstvo unutrašnjih poslova uradilo sve po zahtevu tužilaštva od forenzičke istrage do saslušanja.

- Mislim da danas tokom dana treba da bude završen još jedan deo forenzičke istrage. Večeras ili ujutro ćemo uputiti izveštaj tužilaštvu koje će se onda opredeliti da li postoji osnov za podizanje krivične prijave - podvukao je Stefanović.

On je kazao da ne može da govori o detaljima, ali je potvrdio da je jedna loptica bila oštećena, da je na njoj bilo udubljenje od 1 ili 2 milimetara.

Pravac istrage je, kako je dodao, kako je nastalo oštećenje, a tužilaštvo treba da odluči da li će biti podignute bilo kakve prijave protiv lica koje zaduženo za održavanje i ispravnosti loptica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mimi

pre 8 godina

E sta sada kada se ustanovi da nije bilo namestanja na Lotou. Ko je ucinio losu uslugu drzavi Srbiji ovom nazovi aferom. Od uplate Lotoa 25 posto para ide u humanitarne svrhe . Njih ste ostetili .Uplata je pala zbog vas a Crveni krst i ostali dobice manje para zbog vasih pisanija.Ajde sada lepo da uplatite Loto bar jednu kombinaciju nije skupo 60 dinara i u utorak daj Boze da dobijete sedmicu koja vredi MILION I STO HILJADA EVRA. Jer, kao sto vidite nije bilo namestanja. Srecno svima. Ja sam uplatio tri kombinacije jer ko ne igra nema sanse da dobije.

Dragomir

pre 8 godina

Ја сам одмах знао да нема никакве мућке!Једноставно чова уместо 27 притиснуо бројке 2 и 1 и случајно погодио!А онда,бато,дрмала се цела Србија?Па пала ПОЛИГРАФИЗАЦИЈА што у преводу значи ГЛЕДАЊЕ У ПАСУЉ!Врћи директора на трон и да се човеку извините да не би тужио и наплатио за неправедну оптужбу.Идемо даље!СРБИЈАНИТИЗАМ а лека му нема!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija