• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.11.2015

20:44

VUČIĆ ODGOVORIO MERKELOVOJ: Siti smo ratova, očuvaćemo stabilnost u regionu!

Politika

VUČIĆ ODGOVORIO MERKELOVOJ: Siti smo ratova, očuvaćemo stabilnost u regionu!

Podeli vest

Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je regionu dosta ratovanja i da je siguran da će se razumnim i racionalnim ponašanjem prevazići i migrantska kriza i svi drugi problemi na ovom prostoru.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je regionu dosta ratovanja i da je siguran da će se razumnim i racionalnim ponašanjem prevazići i migrantska kriza i svi drugi problemi na ovom prostoru.

- Razumem brigu Merkelove, ona je uvek pokazivala tu brigu, mi smo je razumeli, ali smo svi siti ratovanja na ovom prostoru i daćemo sve od sebe ne samo da održimo mir i stabilnost u regionu, već da i naši ekonomski i i ukupni odnosi napreduju i budu mnogo bolji - rekao je Vučić novinarima u Sarajevu gde će u sredu biti održana zajednička sednica Vlade Republike Srbije i Saveta ministara Bosne i Hercegovine. 

Nemačka kancelarka Angela Merkel ranije danas je upozorila na opasnost izbijanja novog rata na Balkanu u slučaju da njena zemlja zatvori granice za izbeglice.

DRAMATIČNO UPOZORENJE MERKELOVE: Na Balkanu je napeto - MOGAO BI OPET DA IZBIJE RAT!

Prema njenim rečima, danas na Zapadnom Balkanu postoje ponovo takve tenzije da je zamolila nedavno da se odrzi konferencija o zapadno-balkanskoj ruti.

MILANOVIĆ O UPOZORENJU MERKELOVE: Neće biti rata na Balkanu!
 

Premijer Srbije je izrazio uverenje da će zvaničnici u regionu razumnim i racionalnim ponašanjem i "tu vrste krize koja nije laka za sve nas moći bez velikih problema da prevaziđemo".

- Očekujem da bude sve uspešno i da još jedan list u tom herbarijumu dobrih stvari postavimo i da obezbedimo bolju budućnost za ljude u Srbiji i BiH - rekao je Vučić, koji je na čelu delegacije Vlade Srbije stigao u Sarajevo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Е мој Премијеру Владе Србије, МИ СМО СИТИ РАТОВА али, они су гладни, као вукови!, који на нас гледају као на "јањце за клање".жељни више крви него икада...да није тако - не би се сваки дан наоружавали и оштрили каме, и стално ревидирали историју, убеђујући нас да смо унапред "осуђени" кривци - за оно што су нам радили од 1999. до данас; за рат и глобални свет робовласничког типа, у којем за нас Србе посебно - нема места...

Ako hoce rat imace ga

pre 8 godina

После Украјине, Сирије, на реду је опет Балкан. Јуче смо били тема и у руској емисији Право голоса. Референдум у Српској, Мајдан у Црној Гори, Балистичке ракете у Хрватској, Србија и борба са Шиптарима за Косово, и још мигранти, биће весело.

Dragomir

pre 8 godina

Зашто би смо ратовали против шиптара када су они српскога рода.Хашим Тачи је србин из фамилије Даниловић која у недељу слави славу Митровдан.Вештим акцијама као што је упознавање света уз помоћ УН да шиптари су робови албанске мафије.Да је Тита намерно дозволио насељавање албанаца!ДА ЈЕ ПРОКЛЕТО КО ГОД ЈЕ БАЦИО КАМИЧАК НА СРПСКЕ ЦРКВЕ А КАМОЛИ ЛОМЉЕЊЕ И ПАЉЕЊЕ!Русија увелико иде ка томе да спречи ДА АМЕР ВИШЕ НЕ МОЖЕ ДА ЦЕЛОМ СВЕТУ ДОНОСИ НЕВОЉЕ!Да се слободно износе недела подмуклог енглеза Тони Блера чија супруга је бранила албанске злочине.Које паре су они зарадили тиме што су ,,закували ,, догађаје на Космету!Посвађати албанске окупационе снаге са шиптарима и заједно са Русијом и Кином да помогнемо нашим шиптарима који су срби.ЈАВНО ИЗНОСИТИ РОДОСЛОВЕ НАЈПРЕ ПОЗНАТИХ ШИПТАРА ГДЕ СЕ ВИДИ ДА СУ СРБИ?

NAvojo

pre 8 godina

Za INFORMER: RAT ili MIR. Da li Premijer Vucic stvarno veruje u ono sto kaze, ili to cini da umiri javnost, bilo bi mi draze da je ovo drugo, ali iskustvo govori da on stvarno misli kako govori, umesti da govori kako stanje nalaze. Cinjenice su: Hrvati se naoruzavaju OFANZIVNIM oruzjem, i fale ulogom u NATO paktu, te da im niko nista ne sme, tzv. Bosnjaci raduju se pobedi Erdogana, koji je rekao da je Bosna Turska,mi se radujemo RUSKOM uspehu, ali RUSI nikada nisu bili agresori ni okupatori, kao ni mi. Za to PREMIJEROV optimizam, moze samo da ga- nas zavara, po ko zna, koji put, sto smo se do sada zavaravali; Velikom drzavom Jugoslavijom 1918-20, koju smo skupo platili, pa BRETSTVOM '41 - '45, koje smo platili jos skuplje, I produzenom verom u to BRATSTVO sve do '91, koje smo platili zavrsnim udarcem, onih, kojima opet sada PREMIJER pruza ruku u znaku prijateljskom, a za njih mrtav Srbin, samo je dobar Srbin. To nas premijer ne prihvata, kao ni oni pre njega, pa zar da opet skupi placamo lakovernost VODECEG.

Marko

pre 8 godina

Merkelovoj se tresu gaće od Vučićevog odgovora!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija