• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.11.2015

18:42

NOVA ALBANSKA SVINJARIJA! Ustavni sud u Prištini suspendovao sporazum o formiranju ZSO!

Politika

NOVA ALBANSKA SVINJARIJA! Ustavni sud u Prištini suspendovao sporazum o formiranju ZSO!

Podeli vest

Ustavni sud u Prištini suspendovao je večeras odluku o formiranju Zajednice srpskih opština na Kosovu

 

 

Sporazum koji je dogovoren u Briselu i koji je uveliko trebalo da počne da se primenjuje, Albanci su očigledno namerno odugovlačili da sprovedu, jer su čekali ishod borbe za ulazak u Unesko.

"Slučajno", samo dan pošto su doživeli poraz od Srbije u Generalnoj skupštini Uneska, odlučili su na ovaj sraman potez, kojim su odložili do daljeg formiranje ZSO.

Očekuje se reakcija i iz Brisela na novu svinjariju iz Prištine.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 8 godina

Opet je maloumnicima gazda rek'o šta im je činiti ako srbima krene. 'Ajd da pogađamo ko u ime šiptara uvek ima i plan B kad im ne idu međunarodne prilike na ruku?

Petar Pan

pre 8 godina

Smesno je i pomisliti da je ovo ,,albanska svinjarija,, . Potpuno je jasno ko je organizator a ko izvodjac radova celog projekta zvanog UBIJANJE SRBIJE. Od kolonijalnog porobljavanja celog ,,novog,,sveta do danas malo se toga promenilo. ,,BELI GOSPODAR" izvadi staklene perlice, zavadi lokalne domoroce i dok se oni medjusobno istrebljuju oni im isisavaju sve sto imaju. Zato treba hitno prekinuti ovo zamajavanje i pitati ,,BELOG COVEKA" sta hoce od nas. Onda nas poglavica treba da zakaze referendum i da preda odgovornost svim domorocima da odluce o svojoj sudbini. Pa kako bude...

Milenko

pre 8 godina

Šiptari i njihovi posrednici su se već izgubili i bluze. Srbi treba da ih sve skupa pošalju lepu p.m. Kada ne slušaš gadu zemlje u kojoj si a slušaš savetnika onda si odjebo za sva vremena. Čao ŠIPCI.

GROF

pre 8 godina

smrdljivi ameri podrzavaju i guraju ova albanska g.vna da se uvek busaju i prave ogromna sranja jer oni stoje iza njih i zastupaju njihovu TUPAVOST i smrad koji se siri iz njih!!! ali treba shvatiti da su ameri na izdisaju sto se tice Balkana mic po mic morace americka g.vna da se povuku sa KOSOVA I METOHIJE i da se SRBIJA ponovo vrati na svoju teritoriju !!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17